Timelønnet medarbejder til aftenarbejde i produktion

  • 6600 Vejen, Danmark
  • Deltid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø A/S er med sine 200 ansatte Danmarks største miljølaboratorie. Eurofins samarbejder med mange forskellige kundegrupper inden for miljøområdet så som forsyningsselskaber, industrien, myndigheder, kommuner, entreprenører, rådgivende ingeniører og private kunder. Eurofins arbejder på et meget højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau, hvilket også afspejles i de opgaver kunder betror os. Eurofins arbejder med opgaver der spænder fra rutinemæssige overvågnings opgaver til store komplicerede metodeudviklingsprojekter. Eurofins er naturligvis også med til at passe på miljøet – vi arbejder seriøst og struktureret med FN´s Verdensmål. Desuden er Eurofins certificeret inden for miljø og arbejdsmiljø, hvor vi ligeledes arbejder seriøst og struktureret for at passe på vores medarbejdere og miljøet.

Jobbeskrivelse

Vi har travlt med at hjælpe vores kunder med at overvåge deres spildevand, drikkevand, grundvand, badevand, dambrugsvand og mange flere vandmatricer. Derfor søger vi i øjeblikket laboratorieassistenter, som har lyst til at indgå i vandafdelingens VandTeam. Vi udfører en bred vifte af uorganiske analyse, herunder Covid analyser på spildevand.

Vi søger nye kolleger som forstår vigtigheden af at levere en høj kvalitet i arbejdet og som trives i et travlt produktionsmiljø. Har du interesse og erfaring fra laboratoriefaget er det en fordel, men ikke et krav. Der vil finde grundig oplæring sted, så det vigtigste er at du er lærenem og har vilje og evner til at tilegne dig ny viden og trives med at følge procedurer. Du har naturfaglig forståelse og bidrager med et godt humør.

Din primære arbejdsopgave vil være at forberede og hjælpe med udføre de bestilte analyser, og på den måde bidrage til, at vi sammen opfylder kundernes forventninger til kvalitet og leveringstid. Du vil blive oplært i flere forskellige forbehandlinger og processer, og vil få ansvaret for at disse opgaver udføres efter forskrifterne således resultater kan afrapporteres til tiden.

Kvalifikationer

  • Du er vant til at bruge IT, herunder Excel
  • Du er selvstændig, fokuseret og systematisk i dine arbejdsgange
  • Du går glad på arbejde, og er stolt af dit bidrag til sikring af miljø og klima
  • Du er nysgerrig – vil gerne lære nyt og udveksler gerne erfaring med dine kolleger
  • Du er stabil i dit fremmøde og i din arbejdsindsats

Yderligere informationer

Arbejdstid:
Aftenhold, med møde tid mellem kl. 20 og 21, mandag til fredag
Timetallet kan variere fra dag til dag, hvilket betyder at nogle arbejdsdage er længere end andre. Typisk er en vagt ca. 7,5 time, og ikke nødvendigvis alle dage i ugen.

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Yderligere information:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Ditte Møller Ejegod på [email protected]

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Ansøgninger som sendes på mail tages ikke i betragtning til stillingen. Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik