Planlægningskoordinator til logistik- og planlægningsopgaver

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø A/S er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager alt fra prøvetagning, analyse samt rådgivning.

Nu søger vi en medarbejder til vores Planlægning og Logistik team. Har du erfaring med planlægning og kan du godt lide at have en bred kontaktflade? - så er det måske dig vi søger!

Jobbeskrivelse

Vi søger en ny kollega, som har sans for detaljen og et stort kundeservicegen. Du kommer til at arbejde med planlægning af vores prøvetagning. Du vil fungere som bindeled mellem vores kunder og vores prøveudtagere i felten.

Dine arbejdsopgaver kan være:

 • Daglig planlægning af udtagningsopgaver på drikkevand og bassinvand
 • Behandling af kundeforespørgsler, i forbindelse med prøveudtagning
 • Opdatering og vedligeholdelse af kundeoplysninger
 • Implementering af nye opgaver
 • Opfølgning på sikkerhed og arbejdsmiljø
 • Besvare telefonopkald fra kunder og kollegaer

Kvalifikationer

Har du erfaring med planlægningsopgaver, f.eks. fra logistikbranchen, er det et plus. Men da du vil blive grundigt oplært i opgaverne, vægter vi dine personlige kompetencer højest, vi søger derfor en ny kollega, som er:

 • Detaljeorienteret
 • Har et godt overblik og evner at arbejde selvstændigt og målrettet
 • Er god til at prioritere opgaver, også når der er travlt
 • Er udadvendt og har lyst til at guide og rådgive vores kollegaer i felten
 • Er kundeorienteret og ved at både ekstern og intern kundeservice er vigtigt
 • Kommunikerer både mundtligt og skriftligt på dansk på højt niveau
 • Har flair for IT

Yderligere informationer

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen, Danmark

Tiltrædelse
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere informationer:

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Miljø A/S er du velkommen til at kontakte Logistik Teamleder Jan Werling på [email protected]

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og andre relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Ansøgninger tilsendt via mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart vi har den rigtige kandidat, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik