Prøveudtager til miljøprøver

  • 2610 Rødovre, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø – vær med til at skabe et sikkert miljø!
Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med fysiske, kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Motiveres du af at udtage miljøprøver, arbejde selvstændigt og have en foranderlig hverdag? Så har vi det rette job for dig!

Jobbeskrivelse

Vi er på udkig efter en fleksibel prøveudtager til vores team på Sjælland. Arbejdet omfatter udtagning af miljøprøver, særligt spildevandsprøver. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr.

Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen, mens detailplanlægning af opgaverne foretages af prøveudtager. Opgaverne kommunikeres ud online via udstyr i bilen, som også benyttes til registrering af feltdata.

I denne stilling er det vigtigt, at man trives i en foranderlig hverdag, hvor prioriteringer kan ændre sig og at man synes det er spændende at være udekørende og møde vores kunder. Weekendarbejde skal påregnes i perioder.

Kvalifikationer

  • Faglig relevant uddannelse eksempelvis laborant, miljøtekniker eller håndværker med interesse i feltarbejde
  • Erfaring inden for spildevandsområdet er en fordel
  • Du kan tale og skrive dansk
  • Kørekort til alm. bil

Du er udadvendt og serviceminded, og trives samtidig med at køre meget i bil og arbejde selvstændigt. Du har teknisk snilde, gode kommunikationsevner og har en god fysik ift. at kunne udføre prøvningerne og bære udstyr.

Yderligere informationer

Arbejdssted: Gunnekær 26, 2610 Rødovre

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Send dit CV, ansøgning og andre relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Ansøgninger tilsendt via mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Så send gerne din ansøgning afsted hurtigst muligt.  

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte PBU Manager Per Andersen på mail [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.eurofins.dk.   

Vi glæder os til at byde vores ny kollega velkommen.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik