Akademiker med erfaring indenfor fødevaremikrobiologi

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins Laboratorium A/S arbejder med kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser og konsulentydelser med fokus på fødevare-, foder-, agro- og mejeriindustrien. Her tester vi blandt andet for næringsindhold og kvalitative indholdsstoffer, samt for uønskede stoffer og mikrobiologiske organismer. Vi hjælper fødevarevirksomheder med at finde vej gennem regler og lovgivning, blandt andet gennem mærkningskontrol af fødevarer. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder.

I vores mikrobiologiske afdeling, hvor vi er 60 medarbejdere fordelt på 4 teams, søger vi en kollega til vores mikrobiologiske produktionssupport-team.

Her er vi 8 medarbejdere, der sammen med øvrige afdelinger i af mikrobiologi sikrer vores kunder får analyseresultater til tiden. Vi arbejder fokuseret og dedikeret med metode udvikling, validering og faglig support til vores laboratorium, vekslende fra besvarelse af enkle spørgsmål, hands-on support, og fordybelse i komplekse analyser.

Hvad siger du til at bruge din mikrobiologiske viden i en hverdag med mange berøringsflader og hvor to dage aldrig er ens?

Vi søger dig der vil bidrage til det gode kollegaskab med smil på læben, din nysgerrighed, faglighed og viljen til at ville det lange seje træk sammen med vores dygtige team.

Jobbeskrivelse

Vi søger en akademiker med speciale i mikrobiologi – gerne med erfaring indenfor fødevaremikrobiologi og kvalitetsstyring – som i samarbejde med laboratoriet skal hjælpe med at udvikle, forbedre og kvalitetsikre vores mikrobiologiske metoder og analyser. Din daglige gang er på kontoret med tæt kontakt til laboratoriet.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • faglig ansvar for mikrobiologiske metoder, analyser, teknik o.l.
 • samarbejde med laboratoriet ved udfordringer med analyser
 • udvikling, validering og indkøring af nye metoder og udstyr
 • rådgivning ifht. tolkning af resultater og valg af analysemetoder

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende faglig stilling i en international koncern, hvor vi beskæftiger os med analyser af højeste kvalitet. For den rette kandidat er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er et lille team, hvor vi er gode til at sparre med hinanden, og vi vægter arbejdsmiljø og godt samarbejde på tværs i afdelinger højt.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer

 • Du har en kandidatgrad i mikrobiologi, fødevarevidenskab, biologi eller lignende relevant naturvidenskabelig baggrund
 • Du har gerne et par års erhverserfaring fra lignende stilling indenfor udvikling/ forskning/ kvalitetstyring
 • Gerne erfaring med automatisering af laboratorieanalyser og LEAN
 • Du er god til IT-systemer
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

Personlige kompetencer

 • Du trives i et dynamisk miljø, er proaktiv og fokuseret på at identificere muligheder og løsninger
 • Du har gode samarbejdsevner, også med folk med forskellige baggrunde
 • Du går forrest og er ikke bange for at tage beslutninger, når det kræves og får afsluttet dine opgaver til tiden
 • Du trives med at være en del af et produktionsmiljø, hvor tingene går stærkt og hurtigt kan ændre sig

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine ugentlige 37 timer ligger typisk mellem 06.00-18.00 mandag-fredag.

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse: 
Snarest muligt

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer på pdf. ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi indkalder løbende og ansætter så snart vi har den rette kandidat, vi opfordrer derfor til at du søger hurtigst muligt. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Anne Harboe Hoelgaard på [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik