Brænder du for PCR og Elisa?

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Vil du være med til at sikre, at vi leverer de bedste analyser og mest pålidelige resultater til vores kunder? Er kvalitet og effektivitet to af dine nøgleord og har du lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed i konstant udvikling? Så er det lige dig, vi søger.  

Hos Eurofins Milk Testing Denmark A/S analyserer vi råmælksprøver for en række forskellige parametre som bruges i forbindelse med mejeriets afregning til mælkeproducenten samt af den enkelte landmand. Hver dag håndterer vi derfor tusindvis af mælkeprøver på forskellige typer af automatiseret udstyr samt udfører analyser på teknisk avanceret udstyr baseret på bl.a. FT-IR, flowcytometri, PCR og ELISA. Derudover udfører Eurofins Milk Testing Denmark A/S serologiske analyser, enten som led i nationale zoonose- og sygdomsbekæmpelsesprogrammer eller som service for landmænd og dyrlæger. Vi analyserer vi også fødevareprøver for mikrobiologiske patogener og senest har vi også etableret en PCR-produktionslinie til tests for coronavirus (SARS-CoV-2).

Jobbeskrivelse

Du kommer til at indgå i en afdeling, hvor vi dagligt håndterer og analyserer et større antal råmælksprøver, blodprøver fra kvæg, fødevareprøver samt diverse miljøprøver  vha. ELISA og/eller PCR metoder. Vi arbejder i teams men med selvstændige opgaver fra forbehandling af prøverne, analysernes start og til godkendelse af resultaterne.

Hos os kommer du til at arbejde med analyser, som skaber stor værdi for vores kunder. Derfor er det yderst vigtigt, at du har sans for kvalitet og resultater, og kan arbejde effektivt – også når der meget vind i sejlene.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer:

 • Du er uddannet laborant, molekylærbiolog eller tilsvarende, vigtigst er din interesse for arbejdet i laboratoriet
 • Du har erfaring med IT
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med PCR og/eller ELISA 
 • Du taler og skriver dansk

 

Personlige kompetencer:

 • Du er omhyggelig, systematisk og stiller høje krav til kvalitet
 • Du er stabil og udviser gode samarbejdsevner
 • Du har et godt humør og en positivt indstilling
 • Du er selvstændig, initiativrig og engageret i dit arbejde
 • Du arbejder effektivt og trives med et højt arbejdstempo

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Vi tilbyder et fagligt spændende og udfordrende job, i en virksomhed hvor et godt arbejdsklima er højt prioriteret.  Du får dygtige, velkvalificerede kolleger og bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier. Der vil være en grundig oplæring i opgaverne.

Arbejdstiden:
Du vil sammen med dine kollegaer indgå i vagtplanen, som planlægges min. 8 uger i forvejen. Dit gennemsnitlige timetal vil være 37 timer i ugen fordelt på både hverdage og i weekender.

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, DK-6600 Vejen

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Yderligere informationer:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Anne-Sofie Ladekjær-Mikkelsen på [email protected]

 

Ansøgning:
Send dit CV og ansøgning ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. 

 


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik