Assistent til kemisk laboratorium

  • 6600 Vejen, Danmark
  • Deltid

Firmabeskrivelse

I Eurofins Steins kemiske laboratorium beskæftiger vi os med analyser inden for foder og fødevarer. Afdelingen består af 58 dygtige medarbejdere, bestående af laboranter, laboratorieassistenter og kemikere. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed.

Jobbeskrivelse

Til Eurofins Steins kemiske laboratorium søger vi lige nu 1 ufaglært laboratorieassistent til et vikariat indtil årets udgang. Hvis du skal holde sabbatår og mangler et arbejde, så kan dette være noget for dig.

Som assistent vil dine primære arbejdsopgaver være at hjælpe med rengøring, finde og sortere prøver, opvask af laboratorieudstyr, forberede udstyr for dine kollegaer og andet forefaldende arbejde. Erfaring fra laboratorie er ikke et krav. Det vi lægger vægt på er ens personlighed. hvor det er vigtigt, at man kan arbejde selvstændigt, være initiativrig og hjælpsom.

Synes du ovenstående opgaver lyder spændende? Måske du trænger til et sabbatår? - så glæder vi os til at høre fra dig!

Kvalifikationer

Personlige kompetencer

  • Du har et positivt mindset og er en teamspiller
  • Du er ansvarsbevidst, initiativrig og opsøger selv dine opgaver
  • Du er god til at arbejde selvstændigt, er hjælpsom og tage ansvar for egne opgaver
  • Du taler og skriver dansk

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine ugentlige arbejdstid ligger på mellem 30-37 timer. De placeres i hverdagene i tidsrummet 07.00-17.00
 

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest muligt

Yderligere informationer
Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins kemiske laboratorium, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent på tlf. 26861248.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Ansøgning

Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. Vi opfordrer derfor til, at du sender dit CV og ansøgning hurtigst muligt.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik