Laboratorieassistent med ansvar for substrat

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper virksomheder inden for foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise inden for de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser.

Er du ufaglært, har en kort teknisk uddannelse eller lignende og søger nye udfordringer? Kunne du tænke dig at være en del af et dedikeret og kvalitetsbevidst team, med mulighed for faglig og personlig udvikling? Så har vi stillingen til dig!

Jobbeskrivelse

I vores mikrobiologiske laboratorium analyserer vi foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre. Vi er pt. 60 dygtige og engagerede kollegaer fordelt på 3 teams. Men vi har travlt, derfor søger vi fortsat flere kollegaer til vores afdeling.

I denne stilling er vi på udkig efter en laboratorieassistent til substratfremstilling i vores mikrobiologiske afdeling. Du vil indgå i et lille team på 3, som har ansvaret for substratfremstilling. I samarbejde med dine kollegaer er din vigtige opgave at sørge for, der er substrater klar til anvendelse i laboratoriet. Derudover skal du assistere vores laboranter i deres daglige opgaver og analysearbejde. Teamet er selvstændigt kørende. Det er derfor vigtigt, at du formår selv at holde overblik og tage initiativ til at prioritere opgaverne, så det matcher behovet i laboratoriet.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende: 

 • Fremstille substrater
 • Fylde op med substrater
 • Autoklavere
 • Diverse ad hoc opgaver

Vi tilbyder
Du vil få en hverdag med højt tempo, godt humør og en uformel omgangstone. Hvor dine arbejdsopgaver er et vigtigt bidrag til opgaverne hos resten af afdelingen. Du får ansvar for egne opgaver, kan selv planlægge din dag og tage initiativ til prioriteringen af opgaverne. Du vil komme til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet. 

Kvalifikationer

Du vil selvfølgelig blive grundigt oplært i vores procedurer og metoder. Derfor vægtes din personlige kompetencer højst.

Vi kigger efter en person som

 • er ufaglært eller har en kort teknisk uddannelse 
 • har erfaring med substratfremstilling er en fordel, men ikke et krav
 • er god til IT
 • taler og skriver dansk.

Personlige kvalifikationer

 • Du er selvkørende, ansvarsbevidst og kan holde overblik og planlægge opgaverne
 • Du er lærenem og udviser initiativ og engagement
 • Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling 
 • Du arbejder struktureret og systematisk, for at sikre kvalitet i dine arbejdsopgaver 
 • Du har interesse for mikrobiologi og i at arbejde i laboratorie.

Opgaverne kræver både stående og gående arbejde samt løft, hvorfor du skal være fysisk mobil og trives med fysisk arbejde.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres typisk i tidsrummet 06.00-18.00 fra mandag til fredag

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest muligt

Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins mikrobiologiske laboratorium, er du velkommen til at kontakte BU Manager Christian Elgård Clausen på tlf.: +45 26 86 36 30.

Ansøgning:
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag online ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik