Leder af proceskontrol og validering inden for den farmaceutiske industri

 • 2600 Glostrup, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Er du klar til at udvide et forretningsområde og blive en del af en dynamisk og hurtig voksende virksomhed? Så er dette den rette virksomhed for dig!

Jobbeskrivelse

Vi er på udkig efter en leder, som vil blive ansvarlig for at ekspandere og styrke vores forretningsområde inden for proceskontrol og validering i Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S.

Vores afdeling for proceskontrol og validering, arbejder med konsulentydelser inden for (monitorering og validering af) GMP renrum, luft systemer (HVAC), farmaceutiske vandsystemer og gas systemer, metrologiprocedurer -og systemer samt lovmæssige regler på laboratorier. Afdelingen arbejder også med implementering af proceskontrolaktiviteter på andre Eurofins lokationer. Dette er inden for den farmaceutiske industri særligt ift. kvalifikation og rutinemæssig overvågning af vandsystemer, gassystemer og rengøringsvalideringer.

Dine primære succeskriterier vil være:

 • Forretningsudvikling af afdelingen for proceskontrol og validering i Danmark og Sverige
 • Løbende at være i kontakt med vores kunder og sikre høj tilfredshed
 • Sikre at regler inden for GMP, sikkerhed og miljø overholdes
 • Ledelse og motivation af medarbejdere i teamet  

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • 3-5 års erfaring med (kontrol af) renrum i den farmaceutiske industri i Danmark
 • Relevant uddannelse på bachelor -eller kandidatniveau
 • Erfaring med GMP Annex 1 og metrologi er et must
 • Erfaring med kvalifikation og rutinemæssig overvågning af vandsystemer, gassystemer og rengøringsvalideringer
 • Du taler, læser og skriver dansk og engelsk

Personlige kvalifikationer

Som resultatorienteret leder har du gode kommunikationsevner og du har et godt overblik, er god til at prioritere og evner at have mange bolde i luften samtidig. Du har forretningsmæssig forståelse og skaber, gennem din robusthed og faglige kompetencer, en naturlig respekt.

Som person er du inspirerende og tillidsvækkende. Du arbejder systematisk og effektivt i et højt tempo og evner at gå ned i detaljen med opgaverne. Du har et højt energiniveau og befinder dig bedst i et hektisk miljø. Du er en dygtig kommunikatør og evner at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på engagement, samarbejde og høj arbejdsglæde.

.

Yderligere informationer

Arbejdssted
Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Lyder stillingen som noget for dig?
Send ansøgning og CV ved at klikke på ”jeg er interesseret” senest d. 30. juni. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du vil vide mere om stillingen skal du være velkommen til at kontakte Administrerende Direktør Jan Rando på +45 61 60 43 03 mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Du kan læse mere omkring Eurofins på www.eurofins.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik