Corporate Recruiter incl Campus & Employer Branding

 • 9810 Nazareth, België
 • Werknemer kan op afstand werken
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins een van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4 Miljard in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met vele eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Belgie en Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 750 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. 

Functieomschrijving

De uitdaging

Vanwege aanhoudende groei en successen van Eurofins in Belgie werven we een Corporate Recruiter. Een nieuwe positie binnen de organisatie dus eentje met heel veel vrijheid om zelf richting te gaan geven aan de rol.

Je hebt de verantwoordelijkeid over een dynamische portefuille vacatures; Commercieel, Operations en staf en support. Je overlegt met lijnmanagers en HR binnen de verschillende businesses van Environment Testing divisie van Eurofins in NL en Belgie en brengt hun behoeften en wensen in kaart. In samenwerking met het HR Team en Campus Recruitment & Employer Branding ontwikkel je de Recruitment Strategie voor deze divisie Belgie.

Je bent volledig verantwoordelijk over het end-to-end recruitmentproces: denk aan het opstellen van vacatureteksten, de sourcing strategie, het selectieproces inclusief de inzet van assessments en passende arbeidsvoorwaarden. Waar nodig voer je selectiegesprekken en doe je de contractonderhandelingen.

Samen met de Campus Recruiter draag je bij aan de aanwezigheid en deelname aan recruitmentevenementen op onderwijsinstellingen door het land en je organiseer je evenementen en kennismakingen op onze vestigingen. Te denken valt aan oriëntatiedagen, gastcolleges en inhousedagen. Voor studenten en starters ben jij het gezicht en het eerste aanspreekpunt van Eurofins in Nederland en Belgie. Je bent de drijvende kracht achter het versterken van onze employer brand op onderwijsinstellingen en het opbouwen een talenten pijplijn op heel diverse vacatures en stages.

Reporting:

De positie rapporteert aan de Talent Acquisition Manager / HR Coordinator NL.


Standplaats:

Landelijk. Kantoor in Nazareth of Leuven eo.


Verantwoordelijkheden:

 • Mede vormgeven van deze nieuwe positie binnen Eurofins Environment Testing BE
 • Full cycle recruitment. Van strategie tot en met volledige executie.
 • Coördinatie van Campus Evenementen op verschillende biotech / laboratorium onderwijsinstellingen 
 • Sociale Media presence
 • Organisatie van inhousedagen en andere evenementen
 •  Adviseur voor het recruitmentproces

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een grote passie voor Recruitment en 1-3 jaar ervaring met Corporate Recruitment of Agency Recruitment.

 • Afgeronde BSc/BA of MSc./ MA. 
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in Recruitment; corporate of agency.
 • Je staat met nog één been in het studentenleven.
 • Sterk analytisch onderlegd en in bezit van groot leervermogen.
 • Zelf startend, ondernemend en een gezonde dosis lef.
 • Communicatief sterk.
 • Inventief, zelfstandig met sterk oog voor team performance.
 • Creatief, pragmatisch en energiek.
 • Resultaatgericht en overtuigend.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanvullende informatie

Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Een team met enthousiaste en gedreven collegas. Kortom: een echte uitdaging voor een ambitieuze, energieke en creatieve professional die denken in oplossingen!

Interesse en meer informatie?

Wil je meer informatie over deze uitdagende functie neem dan contact op met Michiel Prins, Talent Acquisition Manager via +31 6 44850778.

Video's om te bekijken

Privacybeleid