Laborant med flair for HPLC til Vitamin-kompetencecenter

  • 6600 Vejen, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Vitamin Testing A/S er Eurofins gruppens internationale vitamin og aminosyre kompetencecenter, som er beliggende i Trekantområdet, nærmere bestemt Vejen. Vi beskæftiger mere end 100 højt kvalificerede og erfarne kemikere, ingeniører, laboranter og assistenter. Vi servicerer fødevare-, foder- og petfood-industrien over hele verden igennem et tæt samarbejde med vores internationale Eurofins partnere ved at tilbyde analyser af mange forskellige parametre på talrige typer produkter.

Jobbeskrivelse

Vi søger en dygtig og ansvarsbevidst laborant eller lignende til vores aminosyre og vitamin kompetence center, som gerne vil bidrage med faglighed og god stemning i vores afdeling, og som har lyst til at være en del af vores fortsatte succes.

Vi har travlt, og vi søger dig som har fokus på kvalitet og vil løfte i flok sammen med vores dygtige team.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer

  • Du er uddannet laborant eller lignende, gerne med nogle års erfaring inden for kemiske analyser
  • Du er fortrolig med IT - og har du arbejdet med LIMS er det en fordel
  • Du taler og skriver dansk – det vil være en fordel, hvis du samtidig kan begå dig på engelsk
  • Fordel, men ikke et krav, at du har flair for og kendskab til HPLC-analyser

Der vil være grundig sidemandsoplæring i procedurer og metoder, og det er vigtigt, at du har gåpåmod og lyst til at lære nyt.

Personlige kvalifikationer

  • Du er struktureret, systematisk og detaljeorienteret
  • Du har øje for kvalitet, er omhyggelig og god til at tilegne dig ny viden
  • Du trives i et hektisk miljø og bevarer overblikket og det gode humør, også når det går stærkt
  • Du er en god kollega og udviser fleksibilitet i dit arbejde

Da dagligdagen indebærer både stående og gående arbejde, er det vigtigt at du er fysisk mobil

Yderligere informationer

Arbejdstid
Vores produktion arbejder alle dage i året, derfor vil du som vores nye kollega indgå i vores vagtplan som vi kender 8 uger i forvejen.

Dit gennemsnitligt timetal vil være 37 timer i ugen.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte PBU Manger Mette Hartlev på tfl. +45 26 86 41 95.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på.4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik