Sæsonmedarbejder til Agro-laboratorium

  • 6600 Vejen, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins Laboratorium A/S arbejder med kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser og konsulentydelser med fokus på fødevare-, foder-, agro- og mejeriindustrien. Her tester vi blandt andet for næringsindhold og kvalitative indholdsstoffer, samt for uønskede stoffer og mikrobiologiske organismer. Vi hjælper fødevarevirksomheder med at finde vej gennem regler og lovgivning, blandt andet gennem mærkningskontrol af fødevarer. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder.

Jobbeskrivelse

Som sæsonmedarbejder i vores Agro-laboratorium i Eurofins Steins, kommer du til at indgå i et team bestående af 3dygtige kollegaer. Græssæsonen er lige om hjørnet og det betyder at antallet af græsprøver stiger markant. Vi søger derfor nogle medarbejdere som kan bidrage til håndteringen af den store mængde prøver.

Dit primære arbejde vil bestå i at neddele og kværne græsprøverne, samt neddele gylleprøverne. En vigtig opgave i den samlede proces, da du har ansvaret for at prøverne er i stand til at blive analyseret. Det er derfor også vigtigt at du er fokuseret, kvalitetsbevidst og ikke mindst effektiv.

Kvalifikationer

 

Faglige kvalifikationer

  • Du er interesseret i naturvidenskaben
  • Du har gode IT kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
  • Du taler og skriver dansk


Personlige kompetencer

  • Du trives i et produktionsmiljø, hvor både effektivitet, kvalitetsbevidsthed og samarbejde vægtes højt
  • Du er stabil, lærenem, selvstændig, har gåpåmod og trives med et højt arbejdstempo
  • Du er detaljeorienteret, systematisk i din arbejdsgang og evner at have overblik
  • Du trives med ensartede opgaver

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres mandag til fredag i tidsrummet 06.00 – 18.00.

Tidsbegrænset stilling
Stillingen forventes at starte d. 01-05-2021 til 30-11-2021.

Arbejdssted
Eurofins Steins Laboratorium A/S, Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Lyder jobbet som noget for dig?
Send din ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret"hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og opfordrer derfor til, at du sender CV, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt.


Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins Kemi, er du velkommen til at kontakte BU Manager Maria Risager Jensen på tlf.: +45 4014 6325. 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik