Customer Care Specialist (Logistics)

  • Barneveld, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4€B in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met velen eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan. 

De logistieke activiteiten van Eurofins zijn ondergebracht in Eurofins Logistics Benelux B.V. Logistiek is voor Eurofins van doorslaggevend belang. Enerzijds om klanten te ontzorgen in het transport van product samples, anderzijds omdat Eurofins laboratoria in Nederland en omringende landen veelal sterk specifieke test competenties kennen. Dit houdt in dat de te testen product samples efficiënt over verschillende locaties dienen te worden verspreid. Hiervoor stelt Eurofins haar eigen logistieke services ter beschikking in de vorm van distributienetwerken, warehouses en een gecentraliseerde customer service. 7 Dagen per week werkt een groot team van logistiek medewerkers om de Eurofins laboratoria en klanten optimaal te kunnen bedienen.

Functieomschrijving

Voor de vestiging in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een :
Customer Care Specialist (Logistics) voor 24 uur per week

Jij wordt hét centrale aanspreekpunt voor onze klanten en bent de spil tussen logistiek en onze laboratoria !

Je verzorgt de orderintake, zowel telefonisch als per mail en je beantwoordt alle vragen die klanten kunnen hebben met betrekking tot onze logistieke diensten, nauw samenwerkend met je collega’s op de afdeling planning en alle chauffeurs die onderweg zijn. Je ondersteunt de operatie/planning indien nodig. 

Daarnaast lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de (logistieke) processen binnen onze afdeling.

Je bent van nature communicatief vaardig, servicegericht en bewaakt actief een correcte afhandeling van klachten, een 100% tevreden klant is waar jij voor gaat.

Wij zoeken iemand die het heerlijk vindt om in een dynamische omgeving werkzaam te zijn en daarin zichzelf onderscheidt door altijd het overzicht te kunnen bewaren.

Pro actief handelen en in oplossingen denken zijn eigenschappen waarin jij jezelf herkent.

Functie-eisen

Profiel:

-          HBO werk- en denkniveau (richting Logistiek, Bedrijfskunde, Sales of Marketing);
-          Werkervaring in de Sales/CS (B2B) en marketing;
-          Uitstekende beheersing van de Nederlands & Engelse taal (in woord en geschrift);
-          Kennis van de Franse taal is een pre;
-          Communicatief (schriftelijk en verbaal) sterk;
-          In het bezit van rijbewijs B
-          Je bent leergierig, oplossingsgericht, flexibel en een echte teamplayer; 

Aanvullende informatie

Wij bieden jou:

  • Een contract voor bepaalde tijd met marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • Uitzicht op vast dienstverband, 25 vakantiedagen en deelname aan een pensioenregeling.
  • Een uitdagende positie bij een dynamische, snel groeiende organisatie in ontwikkeling.

Sollicitatie:
Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet via de sollicitatiebutton.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van deze functie kun je informatie inwinnen bij HR op telefoonnummer 0342-426367.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Privacybeleid