Marketingkoordinator til Steins Laboratorium A/S

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins Laboratorium A/S arbejder med kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser og konsulentydelser med fokus på fødevare-, foder-, agro- og mejeriindustrien. Her tester vi blandt andet for næringsindhold og kvalitative indholdsstoffer, samt for uønskede stoffer og mikrobiologiske organismer. Vi hjælper fødevarevirksomheder med at finde vej gennem regler og lovgivning, blandt andet gennem mærkningskontrol af fødevarer. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder.

Jobbeskrivelse

Hos Eurofins Steins søger vi lige nu en kreativ og selvstændig marketingkoordinator. Opgaverne er mange og vi ser derfor gerne at du har et bredt interessefelt. Du vil bla. få ansvaret for vedligehold og opdatering af content på hjemmesiden, digital kommunikation med B2B kunder, billede- og videoredigering samt tekstforfatning og korrekturlæsning. Som marketingkoordinator hos Eurofins Steins vil du indgå i salgs- og marketingsteamet og servicere food/feed Business Units og selskaber i Danmark. Det er vigtigt at du har praktisk erfaring med marketing og kommunikation, da du kommer til at arbejde med vores marketingaktiviteter på egen hånd. Du er up-to-date med hvad der sker på marketing området og har erfaring med kommunikation, digital markedsføring, messer samt trykt materiale.

I stillingen som marketingkoordinator vil du få en bred berøringsflade i organisationen – både nationalt og internationalt. Du trives med og evner at formidle og argumentere for dine markedsføringsmæssige valg og synspunkter.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Arbejde professionelt med markedsføring på hjemmeside og andre digitiale kommunikationskanaler, eksempelvis LinkedIn
 • Billede- og videoredigering
 • Grafiske opsætninger og illustrationer (erfaring med InDesign og Photoshop er en fordel)
 • Kommunikation - Tekstforfatning til hjemmesiden, nyhedsbreve og flyers
 • Planlægning og koordinering af marketingskampagner og -aktiviteter
 • Planlægge og deltage på messer og ved kundearrangementer
 • Diverse ad hoc-opgaver

Kvalifikationer

Det er ikke et krav, at du skal have en marketing- eller kommunikationsuddannelse, men det vil være en stor fordel. Vi vægter din praktiske erfaring utrolig højt. Du søger denne stilling fordi du har mod på en udfordring og gerne vil have chancen for at udnytte dine kompetencer inden for marketing.

Som person skal du være struktureret og grundig, samt have en masse gåpåmod. Du vil blive udfordret, du vil få travlt, og du vil få en masse erfaring til din videre karriere.

 

Faglige kompetencer

 • Marketing- eller kommunikationsuddannelse (fordel, men ikke et krav)
 • Stærk i koordinering og planlægning
 • Erfaren bruger af Adobe InDesign og Photoshop
 • Teknisk forståelse og flair for IT – kendskab til hjemmesider og digitale platforme
 • Du er en stærk kommunikatør, der formulerer dig perfekt på skrift på dansk og gerne på engelsk
 • Du kan skrive fængende og sælgende tekster, uanset genre og målgruppe
 • Erfaring med udarbejdelse af salgs- og pressemateriale er et plus
 • Sprogligt stærk i dansk og engelsk

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Mulighed for at blive en del af et godt arbejdsklima og en uformel omgangstone. Du bliver en del af en international koncern, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Arbejdssted
Eurofins Steins Laboratorium A/S, Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Ansættelsesstart
Når vi har fundet den rette kandidat

Yderligere information:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Salg og marketing Director Esben K. Jensen på 26 86 36 79

Ansøgning:
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

 


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik