Analist Chemie (food)

  • Barneveld, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4€ in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met velen eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan. 

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytic

Job Description

We zoeken een analist in een nieuw op te zetten afdeling in een nieuw lab die mee helpt en meedenkt om deze afdeling tot een succes te maken. Hierbij gaat het om het uitvoeren van routine metalen analyses (ICP-MS). De analyse en methoden zijn bekend maar het proces zal mede met jouw hulp ingevuld gaan worden! Eurofins Analytico heeft vooral ervaring met milieu gerelateerd onderzoek, deze afdeling zal dit combineren met voedselanalyses.


Resultatengebieden van de functie zijn:

- Het zelfstandig uitvoeren, verwerken en rapporteren van analyses;
- Bijdrage leveren aan het team met inzicht, enthousiasme en flexibiliteit.
- Zorgdragen voor een efficiënte (klantgerichte) planning van de werkzaamheden;
- Werken volgens het RvA geaccrediteerde kwaliteitssysteem;
- Helpen verbeteren van het analysewerk door het aandragen en uitvoeren van verbeterideeën.

Qualifications

Je bent een energieke kandidaat die niet bang is voor verandering en denkt in oplossingen. Je hebt kennis en ervaring met nat-chemische analyses. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:

- Een afgeronde MBO 3 of 4 laboratorium opleiding, richting nat-chemie;
- Ervaring met voedingsmiddelen analyse;
- Je bent resultaatgericht, flexibel en kwaliteitsgericht;
- Je kunt goed samenwerken met verschillende type mensen;

Additional Information

Wat kan Eurofins jou bieden?
- Een uitdagende baan in een op te starten afdeling met veel verantwoordelijkheden;
- Een dynamische werkomgeving en leuke collega’s;
- Een omgeving waarin je de mogelijkheid hebt je snel te ontwikkelen.
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
- Een succesvolle en sterk groeiende organisatie met volop doorgroeimogelijkheden;
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van deze functies kun je informatie inwinnen de afdeling HR op het telefoonnummer 0342-426367

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy Policy