Laboratorietekniker till Eurofins Food & Feed Testing

  • Heltid

Företagsbeskrivning

Vill du vara med och bidra till en säkrare värld i en spännande och växande laboratorieverksamhet?

Pesticidavdelningen på Eurofins Food & Feed Testing behöver förstärkning och därför söker vi nu två Laboratorietekniker för vikariat på ett års tid med möjlighet till förlängning.


Eurofins är en global ledare inom området Testing for Life med mer än 50.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. 

Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på www.eurofins.se.
 

Jobbeskrivning

På Pesticidavdelningen analyseras bekämpningsmedelsrester i både livsmedels- och miljöprover. I rollen som Laboratorietekniker bidrar du till verksamhetens analysarbete så att vi kan lämna analysresultat med hög kvalitet inom givna tidsramar. I en av rollerna arbetar man med provberedning, homogenisering av inkommande frukt- och grönsaksprover samt provberedning innan analys av pesticider. I den andra rollen provbereder och upparbetar man för analys av ex. musseltoxiner, stråförkortningsmedel i spannmål, akrylamid.

Kravspecifikation

För bästa matchning ser vi att du som Laboratorietekniker har du fullgjord gymnasieutbildning, helst inom naturvetenskap. Meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning inom kemi eller motsvarande alternativt arbetslivserfarenhet av laborativt arbete.

För en bra matchning ser vi att dina utmärkande kompetenser är noggrannhet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du är naturligtvis kvalitetsmedveten då kvalitet är ett ledord inom vår organisation. Du behärskar svenska väl i tal och skrift då arbetsbeskrivningar och rutiner är på svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Tjänsterna är visstidsanställningar, vikariat, på ett år vardera med möjlighet till förlängning. Placeringsort Lidköping. Tillträde omgående respektive maj månad. Tjänsterna är båda dagtid, heltid.

Sista ansökningsdag är den 7 april. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, sök därför redan idag om du är intresserad!

För frågor om rollen kontakta Monica Widström, PBU-chef  010-490 8392.

Välkommen med din ansökan till oss där våra tjänster dagligen ger ett positivt avtryck i den värld vi lever i. Det är vad vi kallar Testing for Life och gör att det känns lite extra bra att gå till jobbet varje dag. Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag!  
 

Integritetspolicy