Fastighetsskötare till Eurofins

  • Lidköping, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Testing for Life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag!

Eurofins är ett globalt företag med mer än 50.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service.

Vår verksamhet bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet tillsammans” samt ”professionalism och hållbarhet”. Läs mer på careers.eurofins.com/se/.

Jobbeskrivning

Vi erbjuder dig ett varierat arbete och en minst sagt stimulerande arbetsplats som just nu står inför många spännande projekt! På sikt kommer du kunna få möjlighet till stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att själv forma/utveckla tjänsten ihop med fastighetschef.

Som fastighetsskötare ingår du i gruppen för Internservice och är en nyckelfunktion i den dagliga skötseln av verksamheten. Rollen ställer krav på hög flexibilitet och god serviceanda gentemot verksamheten. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Underhållsansvar, planering av underhållsplaner ihop med fastighetschef, genomförande och uppföljning av dessa.
  • Praktiskt ansvar för lager, ställage, hantering av avfall etc.
  • Viss kontakt med entreprenörer och andra externa aktörer gällande fastighetsfrågor
  • Allmänt behjälplig med fastighetsskötsel så som flytt/montering av möbler, byte av lampor och dyl.
  • Vara drivande i företagets löpande underhåll såväl som det planerat som oplanerat
  • Inre och yttre skötsel samt underhåll av fastigheterna.
  • Ansvar för lager och godsmottagning samt inköp av förbrukningsmaterial.

Kravspecifikation

För rollen krävs att du antingen har tidigare erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare inom bostad/kontorslokaler eller annan relevant erfarenhet, exempelvis vara inom bygg, elektronik eller VVS. Vidare har du truckkort (motvikt) och är allmänt händig. Förutom det har du datavana, ett gott ordningssinne och är lösningsorienterad. Det är meriterande om du har arbetat inom bygg och har god kunskap inom ventilation.

För att trivas hos oss behöver du uppskatta ett högt arbetstempo och du arbetar på ett noggrant sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.

Ytterligare information

Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Heltid. Månadslön.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Jesper Alfredsson, Fastighetschef, 072 215 48 22

Integritetspolicy