Administrativ og serviceminded laborant til prøvemodtagelsen

 • 2600 Glostrup, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Hvis du brænder for alsidige administrative arbejdsopgaver inden for prøvemodtagelse, og du er motiveret til at blive en del af et dedikeret team, har vi stillingen til dig.

Jobbeskrivelse

Som laborant i prøvemodtagelsen vil du få et alsidigt arbejde, hvor dagene og arbejdsopgaverne sjældent er ens. Du vil blive en del af et velfungerende team i et godt arbejdsmiljø, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er tid til humor. 

I modtagelsen registreres alle laboratoriets prøver, kemiske såvel som mikrobiologiske. Der modtages og distribueres også varer til laboratoriet. Prøverne består hovedsageligt af farmaceutiske produkter. Vi arbejder i henhold til GMP og har en §39-godkendelse fra Lægemiddelstyrelsen.

Du vil i samarbejde med øvrige kolleger i prøvemodtagelsen varetage de mange spændende og alsidige arbejdsopgaver, som stillingen byder på, herunder:

 • Modtagelse, registrering og distribution af indkomne prøver
 • Modtagelse og distribution af indkomne varer
 • Forsendelse af prøver til eksterne laboratorier samt emballage til kunder
 • Besvarelse af kundehenvendelser, modtagelse af gæster og telefonpasning
 • Øvrige administrative opgaver såsom udarbejdelse af dokumenter og regneark, systematisering af arbejdsgange m.v.

Laboratoriearbejde med håndtering af udstyr og analyser mm. er derfor ikke en del af stillingen.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du er uddannet laborant eller tilsvarende og har et par års erfaring
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med GMP og kendskab til farmakopé analyser
 • Du har gode IT-kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med administrative opgaver
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

Personlige kvalifikationer

 • Du er struktureret, systematisk og god til at skabe flow i arbejdsprocesser
 • Du er serviceminded og god i kontakten med kunder
 • Du er positiv og hjælpsom i mødet med dine medarbejdere
 • Du trives i et foranderlig og til tider hektisk arbejdsmiljø
 • Du evner at have flere bolde i lufen på samme tid og holde overblikket
 • Der kan være mange forstyrrelser i løbet af din arbejdsdag og det er derfor vigtigt, at du kan holde fokus og trives i dette
 • Du er kvalitetsbevidst og lærenem
 • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og indgå i et team
 • Du er fysisk mobil, da dine opgaver også kræver stående og gående arbejde

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone og et fagligt spændende arbejdsmiljø. Vi tilbyder en velfungerende arbejdsplads og fokus på det sociale. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Tiltrædelse:
Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet mellem 6:00-18:00 mandag til fredag.

Arbejdssted:
Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag hurtigst muligt ved at klikke på "jeg er interesseret". Ansøgninger tilsendt via mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Ansøgningsfristen er d. 28/3 2021.

Vil du vide mere om stillingen hos Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S, er du velkommen til at kontakte Customer Service Manager Sandy Leth på tlf.: +45 29 61 80 25 i tidsrummet 14-16 mandag til fredag.

Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.Eurofins.dk.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik