Laborant til kemisk laboratorium som vil være med til at gøre en forskel

 • 2600 Glostrup, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Brænder du for arbejde med kemiske farmaceutiske analyser og er du klar til at blive en del af et dedikeret og ambitiøst team? Vil du bidrage til sundhed og sikkerhed verden over ved at levere laboratorieanalyser af høj kvalitet inden for medicinsk cannabis? Så har vi den rette stilling til dig.

Jobbeskrivelse

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S søger en kvalitetsbevidst og struktureret laborant til kemisk laboratorium gerne med erfaring fra lignende stilling, hvor analyser udføres under GMP.

Stillingen byder på spændende og alsidige opgaver heriblandt:

 • Kemiske analyser af pharmaceutiske prøver inden for chromatografi (HPLC, IC og GC/FID) samt basiskemiske analyser. Analyserne foretages hovedsagelig efter kundespecifikke metoder.
 • Vedligeholdelse af udstyr
 • Validering af analysemetoder
 • Deltagelse i metodeudvikling og udstyrskvalificeringer

Du vil komme til at have en afvekslende og lærerig hverdag i et arbejdsmiljø med højt tempo og godt humør, en uformel omgangstone og fokus på effektivitet og kvalitet. Vi tilbyder derfor en interessant laborantstilling i en dynamisk virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt et inspirerende arbejdsmiljø.

Kvalifikationer

Vi vægter højt, at du brænder for at lære nye metoder og analyser inden for kemi, er kvalitetsbevidst samt trives i et travlt miljø. Vi er både på udkig efter nyuddannede laboranter og laboranter med mange års erfaring.

Faglige kvalifikationer

 • Uddannet laborant
 • Praktisk erfaring med kemiske analyser (herunder gerne pharmacopee analyser) og metalanalyser
 • Du har interesse i at arbejde på et laboratorium med stor variation af analyser og flere typer udstyr
 • Erfaring med brug af et eller flere udstyr eksempelvis: HPLC, GC, eller IC. Har du også erfaring med ICP/MS og ICP/AES er dette en fordel.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med analysearbejde i henhold til GMP eller ISO17025
 • Du trives med IT systemer, instrumenter samt Excel
 • Du taler, læser og skriver dansk og engelsk

Personlige kompetencer

 • Du er fleksibel, initiativrig og god til at have overblik over mange opgaver
 • Du er positiv og har god energi – selv når der er travlt
 • Vi anser det desuden for væsentligt, at du har gode samarbejdsevner og forstår hvad det vil sige at indgå i et team
 • Du arbejder kvalitetsorienteret og struktureret
 • Du er ikke bange for at lære nye analysemetoder eller træne dine kollegaer

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet fra kl. 08-16 mandag til fredag.

Tiltrædelse:
Snarest muligt.                        

Ansøgning:
Hvis du synes stillingen lyder interessant og den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde.

Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer hurtigst muligt ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.  Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte laboratorieleder Steen Høpfner på telefonnummeret +45 22 74 65 10.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik