Medarbejder til nathold i produktionsafdeling hos Eurofins Steins Laboratorium A/S i Vejen (Tidsbegrænset)

  • 6600 Vejen, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper virksomheder inden for foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Det samme gør vi inden for vandprøver og vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise inden for de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser.

Jobbeskrivelse

Trives du i natarbjede? Og kunne du tænke dig at arbejde med kystvandsanalyser? Så har vi måske jobbet til dig. 

Hos Eurofins Steins søger vi lige nu en dygtig laborant/laboratorieassistent til natholdet i vores mikrobiologiske afdeling. Du vil blive en del af et team bestående af 12 engagerede medarbejdere, som løfter i flok og sætter pris på sammenholdet i teamet. Som vores nye kollega vil du få en grundig oplæring i opgaverne, som består i registrering af vandprøverne der kommer ind og samt udførsel af analyserne i laboratoriet.
Kystvandsanalyser udtages på Blå Flag-strande i badesæsonen og analyseres for E. coli og Enterokokker.  

Stillingen er tidsbegrænset i perioden 1/5-15/9 2021.

Kvalifikationer

  • Du har et positivt mindset og er en holdspiller
  • Du er løsningsorienteret og omstillingsparat
  • Du har et godt overblik og arbejder effektivt og kvalitetsbevidst
  • Du evner at strukturere din tid, så du når i mål med opgaverne
  • Du taler og skriver dansk
  • Du har erfaring med IT

Det er ikke et krav at du er uddannet laborant, men vil være en fordel. Det vigtigste er, at du er lærenem og trives i et produktionsmiljø, med opgaver bestående af både rutiner og variation.

Da jobbet kræver både stående såvel som gående arbejde, er det vigtigt at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Vi tilbyder
Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone og et fagligt spændende arbejdsmiljø på en velfungerende arbejdsplads, hvor vi har fokus på det sociale. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Arbejdssted
Eurofins Steins Laboratorium A/S, Ladelundvej 85, 6600 Vejen.

Arbejdstid
37 timer. 5 dage i ugen, mandag-fredag, med mødetid kl. 20.45

Tiltrædelse
1. maj 2021 . Tidsbegrænset til d. 15. september 2021

Yderligere information
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte PBU Manager Lone Andresen på +45 24 43 93 34 eller [email protected]  

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik