Key Account Manager med fødevareerfaring

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hvad siger du til en unik mulighed for at sætte dit præg på vores videre udvikling? Med udgangspunkt i din faglighed og passion for salg, vil det blive din fornemste opgave at bidrage til vores nuværende og kommende kunders tilfredshed.

Er du serviceminded, forretningsorienteret og vedholdende, så er du kollegaen vi søger.

 

Eurofins Steins Laboratorium A/S udfører kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser og konsulentydelser med fokus på fødevare-, foder-, agro- og mejeriindustrien. Her tester vi blandt andet for næringsindhold og kvalitative indholdsstoffer, samt for uønskede stoffer og mikrobiologiske organismer. Vi hjælper fødevarevirksomheder med at finde vej gennem regler og lovgivning, blandt andet gennem mærkningskontrol af fødevarer. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder.

Jobbeskrivelse

Hos Eurofins Steins søger vi lige nu en person med en naturvidenskabelig uddannelse på bachelor-niveau eller tilsvarende , som kan vedligeholde og udvikle vores forretning indenfor en række fødevaresegmenter. Du vil få ansvaret for relationsopbyggende salg af vores produkter og ydelser, hvor din faglighed i høj grad vil komme i spil. Vi arbejder for nogle af Danmarks største fødevarevirksomheder og har kunder i hele værdikæden fra jord til bord, så din faglige forståelse kommer til at spille en central rolle, da det forventes at du kan vejlede kunderne om vores ydelser. Desuden vil du gennem din åbne og imødekommende personlighed have ansvaret for vedligeholdelse af de eksisterende kunderelationer inden for blandt andet områderne fødevareingredienser, bryggeri, vin, æg, cerealier, konfekture m.m. Vi ser derfor gerne at du har minimum 3 års erfaring med relationsopbyggende salg og service til fødevarebranchen.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Vedligeholde og udvikle relationer til eksisterende kunder gennem forskellige aktiviteter, herunder regelmæssige kundemøder og rådgivning på mail og telefon
 • Identifikation af nye kundeemner og opsøgende salg til disse
 • Samarbejde med kundeservicefunktionen om at sikre kunderne levering af de aftalte ydelser og services
 • Sikre at indgåede aftaler klargøres til  implementering i IT-systemer og overdrages til kundeservice og laboratorier for effektiv levering til kunderne
 • Holde dig fagligt opdateret indenfor dine ansvarsområder, så kunderne ser dig som en kompetent samarbejdspartner


Du har et stort drive og formår at skabe resultater. Som person er det vigtigt at du har gåpåmod, er fleksibel, udadvendt og arbejder målrettet og systematisk. Du er kvalitetsbevidst og har fokus på detaljerne. Du befinder dig godt i samspillet med kunderne og er med til at sikre kunderne et højt serviceniveau.

Kvalifikationer

Vi forventer at du:

 • Har en naturvidenskabelig uddannelse på bachelor-niveau eller tilsvarende.
 • Du har erfaring med relationsopbyggende salg og service og kan begå dig på alle niveauer i en organisation.
 • Har interesse og flair for IT systemer og mestrer Excel, Microsoft CRM, etc
 • Er forretningsorienteret, kan forhandle og  er serviceminded
 • Er god til at kommunikere på dansk og engelsk

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone og et fagligt spændende arbejdsmiljø på en velfungerende arbejdsplads,. Du bliver en del af et dynamisk salgsteam og forretning, hvor vi hjælper hinanden med at nå vores mål. Du bliver ansat i en succesfuld international virksomhed i konstant vækst, der er blandt verdens førende laboratorier.

Du tilbydes ud over fast løn også en ansættelsespakke med pensionsordning, incentives og firmabil .

Arbejdssted
Eurofins Steins Laboratorium A/S, Ladelundvej 85, 6600 Vejen i kombination med hjemmekontor.

 

Yderligere information:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Director of Sales and Business Development Esben Kongsgaard Jensen på +45 2686 3679 eller [email protected]

Ansøgning:
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik