Kollega til natholdet i vores SARS-CoV-2 laboratorium i Vejen

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Milk Testing Denmark A/S analyserer vi primært råmælksprøver for en række forskellige parametre som bruges i forbindelse med mejeriets afregning til mælkeproducenten samt af den enkelte landmand. Hver dag håndterer vi derfor tusindvis af mælkeprøver på forskellige typer af automatiseret udstyr samt udfører analyser på teknisk avanceret udstyr baseret på bl.a. FT-IR, flowcytometri, PCR og ELISA. Derudover udfører Eurofins Milk Testing Denmark A/S serologiske analyser, enten som led i nationale zoonose- og sygdomsbekæmpelsesprogrammer eller som service for landmænd og dyrlæger.

Senest har vi også etableret en PCR-produktionslinje til tests for coronavirus (SARS-CoV-2), som nu skal udvides. Vi søger derfor en ny kollega til at varetage dette analysearbejde om aftenen og natten.

Hos Eurofins kan du se frem til at blive en del af en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed. Her får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Jobbeskrivelse

Som medarbejder i vores serologiske laboratorium, kommer du til at arbejde med ELISA- og/eller PCR-metoder, til detektion af forskellige sygdomme, på prøver fra husdyr- og levnedsmiddelproduktion. Vi beskæftiger os endvidere med test af overfladesvabre, mundbind og spildevandsprøver for coronavirus (SARS-CoV-2) via ekstraktion af RNA og efterfølgende real-time PCR analyse. 

Du vil deltage i processen fra analysens start i laboratoriet til analysens aflæsning og godkendelse. PCR-analyser foretages primært på mælkeprøver for mastitisbakterier, samt fødevareprøver for diverse patogener vha RT-PCR, herunder nu også SARS-CoV-2-analyserne. For ELISA-analyse er der primært tale om analyse af mælkeprøver for drægtighed eller ParaTB, men analyser på andre matricer vil også kunne forekomme.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer:

 • Du er uddannet laborant, molekylærbiolog eller tilsvarende - vigtigst er din interesse for laboratoriearbejdet
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med PCR og/eller ELISA
 • Du har erfaring med IT
 • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer:

 • Du stiller høje krav til kvalitet og udfører dit arbejde omhyggeligt og systematisk
 • Du arbejder effektivt og trives i et produktionsmiljø med højt arbejdstempo
 • Du trives med at arbejde selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver
 • Du udviser god samarbejdsevne og stabilitet
 • Du har et positivt mindset og engagerer dig i dit job og dine kolleger

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Vi tilbyder et fagligt spændende og udfordrende job, i en virksomhed hvor et godt arbejdsklima er højt prioriteret.  Du får dygtige, velkvalificerede kolleger og bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier. Der vil være en grundig oplæring i opgaverne.

Arbejdstiden:
Dine 37 timer placeres i tidsrummet kl. 18-06 på hverdage

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, DK-6600 Vejen

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Yderligere informationer:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Anne-Sofie Ladekjær-Mikkelsen [email protected]

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. 


 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik