Kemiker/kemiingeniør til Eurofins metalafdeling

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

I Eurofins Miljø har vi én metalafdeling – faktisk den eneste metalafdeling i Danmark, hvilket vidner om, at medarbejderne er de eneste som beskæftiger sig med metalanalyser i koncernen og dermed er de mest kompetente på området. Dette betyder, at samtlige selskaber, både interne selskaber såvel som eksterne kunder, sender deres prøver til metalafdelingen i Vejen, hvis der skal analyseres for metaller.

I metalafdelingen undersøger vi metaller/mineraler/grundstoffer i blandt andet fødevarer, foder, kosttilskud, jord, bygningsaffald, slam, gylle, luftfiltre (emission og indeklima), spildevand og materialeprøver. Afdelingen analyserer ca. 400.000 prøver om året.

Jobbeskrivelse

Vi søger en ung og frisk kemiker/kemiingeniør, som kan indgå i vores stærke team bestående af 20 engagerede og motiverede medarbejdere. Stillingen er et barselsvikariat og er dermed begrænset til 1 år.

Dine primære opgaver vi være beregning af resultater, besvare mails vedrørende levering af resultater, samt sikre at kvaliteten af resultaterne lever op til de givne krav og standarder. Derudover vil dine opgaver indebære troupleshooting på ICP-OES og ICP-MS apparater, varetagelse af præstationsprøver, håndtering af reklamationer, samt diverse ad-hoc opgaver.

Som kemiker/kemiingeniør i metalafdelingen i Vejen, vil du opleve en spændende hverdag med forskellige og utrolig vigtige opgaver – alt sammen i et miljø, hvor det sociale aspekt vægtes højt. I afdelingen sætter vi stor pris på en fri omgangstone, hvor der skal være plads til at have det sjovt samtidig med at vi har fokus på opgaven. Det er derfor også vigtigt, at du har teamspirit, godt humør og er i stand til at give samt modtage feedback fra dine kollegaer. Derudover forventer vi at du er samarbejdsvillig, initiativrig og hurtig til at lære.

I metalafdelingen arbejder vi 24 timer i døgnet og i den forbindelse er det nødvendigt, at du arbejder hver lørdag, således at din arbejdsuge placeres tirsdag-lørdag i tidsrummet kl. 07-16.

Kvalifikationer

 • Du er uddannet kemiker/kemiingeniør
 • Du har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og tager ejerskab for at få dem løst
 • Du er fleksibel i din indstilling og kan håndtere uforudsigelighed
 • Du arbejder systematisk og struktureret
 • Du har en god samarbejdsevne og et positivt mindset
 • Du har flair for IT og er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer
 • Du har flair for apparater, og er ikke bange for at løse apparattekniske problemer på egen hånd
 • Du fungerer godt socialt og har lyst til at løfte i flok
 • Du kan arbejde i pressede situationer

Der vil være en grundig oplæring i opgaverne, så det er ikke et krav at du har erfaring fra et laboratorium, men vi ser gerne at du har en grundlæggende interesse for faget. Opgaverne kræver både stående og gående arbejde, derfor er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
37 timer. Tirsdag-lørdag i tidsrummet kl. 07-16.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, DK-6600 Vejen, Denmark

Tiltrædelse
Snarest muligt. Der er tale om et vikariat af 1 års varighed.

Lyder jobbet som noget for dig?
Så send os dit CV og motiverede ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Anders Svaneborg på [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik