Driftsorienteret kemiker til kemisk laboratorium

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins kemiske laboratorium beskæftiger sig med kemiske analyser af vand, fedt, protein, salt, pH, EFOS, træstof, stivelse, samt et bredt udsnit af specialanalyser, i foder- og fødevarer.

Vi er en afdeling med 65 dygtige medarbejdere, bestående af laboranter, laboratorieassistenter, kemikere og ASM’ere. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder.

Hvad siger du til at blive en del af et team hvor sparring, udvikling og trivsel er sat i højsædet? Som kemiker i vores kemiske laboratorium, kan du være med til at sikre vores kunder kvalitet og rettidige resultater på deres prøver.

Jobbeskrivelse

I samarbejde med dine kolleger; kemikere, laboranter, labratorieassistenter og kunderådgivere, vil du være med til at bidrage til at produktionen i vores laboratorium sker effektivt og kvalitetsmæssigt korrekt. 

Du vil med din erfaring og kompetencer få ansvaret for kvalitet og levering på en række analyseområder. I tæt sammenspil med dine kolleger vil dine opgaver blandt andet inkludere­:

 • Udvikling, validering og vedligehold af analysemetoder
 • Indkøring og vedligehold af analyseudstyr og instrumenter
 • Planlægning og implementering af udviklingsprojekter
 • Sparring med og instruktion af kolleger
 • Medvirke til optimering af arbejdsprocesser via LEAN principper

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse som Cand. Scient. i kemi, kemiingeniør eller andet relevant
 • Du har praktisk erfaring fra laboratoriet, gerne i et produktionsmiljø
 • Har du erfaring inden for foder- og fødevarer er det en fordel, men ikke et krav
 • Du taler og skriver dansk og engelsk


Personlige kompetencer
Du trives i et miljø hvor der er et højt arbejdstempo, og formår at navigere i en hverdag hvor kvalitet og effektivitet går hånd i hånd. Du evner at skabe et overblik og prioritere dine opgaver, samtidig med at du har øje for detaljerne. Du er fleksibel, nysgerrig og deler gerne din viden med resten af teamet, i en rolle hvor samspillet og samarbejdet med dine kolleger gør forskellen.

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Muligheden for at blive en del af et fagligt spændende arbejdsmiljø, med er godt arbejdsklima og en uformel omgangstone. Du bliver en del af en international koncern, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, DK-6600 Vejen

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Yderligere informationer:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins kemiske laboratorium er du velkommen til at kontakte Teamleder Rasmus Neergaard Harthin på tlf.: +45 24 99 11 52

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret".
Deadline er 07. marts 2021.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik