Leder til kemisk fødevare/foder laboratorium – Production Business Unit Manager

 • 6600 Vejen, Denmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Har du kompetencerne til at lede et kemisk laboratorium i udvikling og brænder du for at arbejde med ledelse?

Jobbeskrivelse

Vi søger en Production Business Unit Manager, som får ansvar for ledelse af den samlede produktion i vores kemiske laboratorium, herunder 2 teamledere og ca. 20 medarbejdere.

Dine ansvarsområder vil blandt andet indkludere at:

 • Sikre optimal planlægning og effektiv gennemførelse af den daglige produktion i henhold til opstillede kvalitetskrav
 • Fokus på overholdelse af leveringstider
 • Optimere processer og skabe forbedringer i produktionen
 • Motivere, inspirere og udvikle medarbejderne
 • Sikre en kompetent medarbejderstab, der matcher fremtidige krav

Du tilbydes derfor et spændende lederjob i en internationalt anerkendt, teknologiførende og yderst solid koncern. Du får rig mulighed for at udvikle dig personligt via unik faglig international sparring i en performancekultur med klare succeskriterier.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at indgå i Eurofins gruppens talentprogram.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du er uddannet kemiingeniør, produktionsingeniør eller lignende, og du har min. 5 års relevant ledelseserfaring
 • Du har erfaring med produktionsplanlægning og optimering
 • Du har gerne erfaring med automatisering og LEAN
 • Har du erfaring inden for foder- og fødevarer er det en fordel, men ikke et krav
 • Som resultatorienteret leder har du et godt overblik, er god til at prioritere og evner at have mange bolde i luften samtidig
 • Du har forretningsmæssig forståelse og skaber en naturlig respekt gennem din robusthed og faglige kompetencer.

Personlige kvalifikationer

 • Som person er du inspirerende og tillidsvækkende
 • Du arbejder systematisk og effektivt i et højt tempo og evner at gå ned i detaljen med opgaverne
 • Du har et højt energiniveau og befinder dig bedst i et hektisk miljø.
 • Du har gode kommunikationsevner, mestrer både dansk og engelsk på et højt niveau, og er med til at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på engagement, samarbejde og høj arbejdsglæde.
   

Yderligere informationer

Arbejdssted
Ladelundvej 85, DK-6600 Vejen, Danmark

Tiltrædelse
1. april eller 1. maj 2021

Ansøgning
Hvis du synes det lyder interessant og den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde - ved at klikke på "Jeg er interesseret" og uploade CV, ansøgning, samt andre relevante dokumenter. Ansøgninger modtaget på mail vil ikke komme i betragtning. Ansøgningsfrist er 28. februar 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 10.

Hvis du vil vide mere omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Business Unit Manager Christian Bak Jepsen, mobil 24 66 03 42

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik