Laboratorieassistent til prøveforbehandling

  • 6600 Vejen, Denmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Vitamin Testing A/S er Eurofins gruppens internationale vitamin kompetencecenter og vi beskæftiger mere end 100 højt kvalificerede og erfarne kemikere, ingeniører, laboranter og assistenter. Vi er specialiserede inden for analyser af en bred vifte af vitaminer og aminosyrer i fødevarer og foder, som udføres for vores Eurofins partnere og deres kunder over hele verden.

Til vores prøveforberedelse søger vi en kvalitetsbevidst laboratorieassistent, som vil bidrage til at klargøring af prøvemateriale foregår effektivt og hurtigt, så prøven kan komme videre til analyse i laboratoriet.

Jobbeskrivelse

Som laboratorieassistent i prøveforbehandlingen, bliver du en del af en afdeling bestående af 23 medarbejdere, hvor godt humør og holdånd gør, at vi løfter i flok og når i mål med dagens opgaver. Vi søger nu endnu en kollega, som vil bidrage med sin selvstændighed og kvalitetsbevidsthed. 

Din dagligdag vil være præget af både fysisk og stillesiddende arbejde og bestå af rutiner såvel som varierende opgaver. Din primære rolle vil være at sikre korrekt neddeling og formaling af prøvemateriale til videre analyse i laboratoriet. Derudover går du til hånde med forefaldende opgaver i afdelingen.

Da vi vil stå for en grundig oplæring, er det ikke et krav, at du tidligere har arbejdet på et laboratorium. Vi lægger vægt på, at du har viljen og evnen til at tilegne dig ny viden, og at du har en vis erfaring fra tidligere jobs.

Kvalifikationer

  • Du har gode IT kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
  • Det er en fordel hvis, du har erfaring som laboratorieassistent eller har en fødevaremæssig baggrund, eksempelvis inden for gastronomi og restaurationsbranchen
  • Du taler og skriver dansk

 For at blive en del af teamet vægtes dine personlige kompetencer højt:

  • Du arbejder omhyggeligt og systematisk og er glad for rutineprægede opgaver
  • Du trives i et produktionsmiljø med højt tempo, hvor både effektivitet og kvalitetsbevidsthed vægtes højt
  • Du er lærenem og udviser drive, initiativ og engagement
  • Du er loyal og forstår vigtigheden af stabilitet, indsats og fokus 
  • Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling til tingene

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
37 timer som typisk placeres i tidsrummet 06.00 – 20.00 i hverdagene.
Der kan forekomme arbejde i weekender og på helligdage.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest muligt

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning, CV og andre relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet og opfordrer derfor til, at du sender dit CV, ansøgning og eventuelle relevante bilag hurtigst muligt.


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 47.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik