Servicemedarbejder med håndværksmæssig baggrund

 • 8464 Galten, Denmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Product Testing Denmark A/S hjælper vi en lang række industrier til at imødekomme gældende krav til produkters kvalitet og sikkerhed, hvad enten det drejer sig om lovmæssige krav, egne kvalitetskrav eller begge dele. Eurofins Product Testing Denmark A/S blev etableret i 1981 og vi har siden starten arbejdet med analyser og test af produkter og materialer samt dertilhørende rådgivning.

Vores viden om forskellige materialetyper er derfor stor. Sammensætningen, brug af tilsætningsstoffer, aktive stoffer, fyldstoffer, konserveringsmidler og lignende er noget, som vi beskæftiger os med hver dag.

Jobbeskrivelse

Vi søger en dygtig servicemedarbejder med håndværksmæssig baggrund til at indgå i laboratoriets serviceteam.

Serviceteamet har en vigtig funktion for den daglige drift i laboratoriets forskellige afdelinger. Serviceteamet sørger bl.a. for lagerstyring, prøveforberedelse, affalds- og kemikaliehåndtering, tekniske installationer, reparation og vedligehold af mindre udstyr og maskiner samt for bygningsvedligeholdelsen.

Hvis du drømmer om et alsidigt job, hvor ikke to dage ligner hinanden, og hvor du har en bred kontaktflade med mange forskellige mennesker, så er du måske vores nye kollega.

Kvalifikationer

Personlige kompetencer

 • Du har et godt overblik og trives i en omskiftelig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor opgaverne prioriteres løbende, som dagen skrider frem
 • Du er i stand til at arbejde selvstændig, har gåpåmod og en positiv indstilling
 • Du har teknisk snilde og er ikke bange for nye opgaver  
 • Du kan lide at have kontakt med mange forskellige mennesker, og du bevarer overblikket og det gode humør – også når opgaverne står i kø
 • Du er lærenem og er god til at samarbejde

Faglige kvalifikationer

 • Du har en håndværksmæssig baggrund som tømrer, elektriker eller lignende
 • Du taler og skriver dansk samt kan læse, skrive og tale engelsk
 • Derudover er det vigtigt, at du er fysisk mobil
 • Du har kørekort og gerne truck certifikat
 • Du kan begå dig på en pc og kan anvende Office pakken

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres normalt på hverdage i tidsrummet kl. 06.00 til 18.00 iht. vagtplan.

Arbejdssted
Smedeskovvej 38, 8464 Galten

Tiltrædelse
Snarest muligt

Send dit CV og ansøgning senest d. 14. januar 2021 ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kvalitet og System Support Manager Niels Peder Raj Andersen på e-mail [email protected].

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik