Laboratorieassistent sökes till Radonlab!

  • Luleå, Sweden
  • Kontrakt

Företagsbeskrivning

Testing for life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag.

Eurofins är ett globalt företag med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service.

Vår verksamhet och våra värderingar bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet tillsammans” samt ”professionalism och hållbarhet”. Läs mer på careers.eurofins.com/se/

Letar du efter en spännande arbetsplats som står inför stora utmaningar i form av förbättringsarbete och automationsutveckling så är detta jobbet för dig.

Jobbeskrivning

Just nu söker vi en laboratorieassistent alternativt laboratorietekniker till vårt radonlaboratorium Eurofins Radon Testing i Luleå. Detta team har en spännande tid framför sig där stora investeringar genomförts samt kommer att genomföras för att automatisera våra processer.

Som laboratorieassistent hos oss är du en del av verksamhetens dagliga analysarbete och bidrar till att leverera analysresultat med hög kvalitet inom givna tidsramar. Vår vision är att leverera snabba analyssvar med hög kvalitet.

Vi producerar, levererar, tar emot samt analyserar samtliga prover själva. De flesta momenten innehar viss automation idag men ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete bedrivs kontinuerligt. Vi har även kundkontakt både per telefon och e-mail dagligen med våra kunder som bland annat är privatpersoner, konsultbolag, bostadsbolag och kommuner.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med dig i bagaget. Önskvärt är utbildning inom naturvetenskap och/eller matematik. Högskolekompetens inom naturvetenskap samt arbetslivserfarenhet inom laboratorieverksamhet är även det meriterande.

Som person är du positiv, kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Du tar ansvar och har god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att göra analyser inom tydliga tidsramar i en produktionsdriven miljö med kunden i fokus. Vi söker dig som uppskattar ett högt arbetstempo och som arbetar på ett noggrant och kvalitetmedvetet sätt med tydligt resultatfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du behärskar det svenska språket väl, i både tal och skrift. Ett plus om du besitter kunskaper i engelska samt övriga nordiska språk.

Ytterligare information

Visstidsanställning med start omgående t.o.m 31 maj 2021 men stora möjligheter att tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst. Tjänstens omfattning är 100% dagtid men viss kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Kontakt och ansökan

Sök tjänsten via länken nedan. Sista ansökningsdag 1 november 2020. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat.
För mer information om tjänsten kontakta: 
Johanna Lundberg, Teamledare Radonlabbet
[email protected]
010 – 490 84 83.

Integritetspolicy