Eurofins Genomics søger kvalificerede Laboranter til nyopstartet PCR Screeningslaboratorium i Skejby

 • Skejby, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Hos Eurofins Genomics arbejder vi med ekstraktion af nukleinsyrer, detektion af biologiske agens, genotypning, genekspression og med bioinformatik. I analysedelen arbejder vi med en række forskellige teknologier indenfor bl.a. PCR og Microarrays. Der er et godt teamsammenhold drevet af professionalisme i et dynamisk og levende arbejdsmiljø.

Vi har valgt at bruge vores erfaring og ekspertice indenfor laboratorie analyser til at deltage i bekæmpelsen af Covid-19. Derfor søger vi kvalificerede og kvalitetsbevidste laboranter til vores nyopstartede PCR-screeningslaboratorium i Skejby.

Jobbeskrivelse

Dine primære opgaver:

 • Registrering og forberedelse af forskellige prøvetyper (primært saliva og swabs) med henblik på efterfølgende ekstraktion af DNA og RNA
 • Forestå ekstraktioner ved brug automatiserede ekstraktionsprotokoller
 • Forberedelse af cDNA og Mastermix reagenser
 • Opsætning af PCR procedurer

Betjene liquidhandling robotter

Kvalifikationer

Dine faglige og personlige kompetencer:

For at blive en del af teamet vægtes dine personlige kompetencer højt, derfor søger vi dig som er:

 • Kvalitetsbevidst og kan arbejde i henhold til laboratoriets kvalitetssikringssystemer
 • Flexibel og har forståelse for vigtigheden af at aflevere korrekte resultater inden for skarpe deadlines  
 • Systematisk og omhyggelig
 • Fokuseret på at bibeholder hver prøver integritet og hindre
 • Stabil og  ansvarsbevidst
 • Engageret og kan arbejde selvstændigt
 • Erfaring indenfor PCR er en fordel men ikke et krav

Du vil indgå i et team af laboranter, laboratorieassistenter og molekylærbiologer, så gode samarbejdsevner er afgørende. Det er en forudsætning, at du behersker engelsk og kan følge engelske manualer for laboratoriearbejdet.

Yderligere informationer

Vi tilbyder
Muligheden for at blive en del af en spændende, videnstung og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor du får nogle velkvalificerede sparringspartnere og kolleger. 

Arbejdssted
Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S, 8200 Skejby.

Tiltrædelse
Snarest muligt

Arbejdstiden
Der søges medarbejdere til dag- aften- og nathold samt week-end. Du må gerne i din ansøgning angive preferencer for arbejdstider.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Trine Overby på +45 2686 4282.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Deadline er 12. oktober 2020.Vi indkalder løbende til samtale så tøv ikke med at sende os din ansøgning. 

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 48.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik