Eurofins Genomics søger engaerede Laboratorieassitenter til nyopstartet PCR Screeningslaboratorium i Skejby

  • Skejby, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Hos Eurofins Genomics arbejder vi med ekstraktion af nukleinsyrer, detektion af biologiske agens, genotypning, genekspression og med bioinformatik. I analysedelen arbejder vi med en række forskellige teknologier indenfor bl.a. PCR og Microarrays. Der er et godt teamsammenhold drevet af professionalisme i et dynamisk og levende arbejdsmiljø.

Vi har valgt at bruge vores erfaring og ekspertice indenfor laboratorie analyser til at deltage i bekæmpelsen af Covid-19. Derfor søger vi engagerede og kvalitetsbevidste laboratorie assitenter til vores nyopstartede PCR-screeningslaboratorium i Skejby.

Jobbeskrivelse

Som Laboratorieassistent hos Eurofins Genomics vil du være med til at sikre kvaliteten ved at registrere og klargøre prøvemateriale til videre analyse.
Med dine evner til at arbejde struktureret og omhyggeligt, vil dine primære opgaver være at forberede prøver til videre analyse ved at modtage, registrere, og forberede prøvemateriale. Håndtere opbevaring Desuden udføre forefaldende opgaver i laboratoriet som udpakning af varer, opfylde med forbrugsvarer i laboratoriet samt medvirke til at holde laboratoriet rent og ryddeligt.

Kvalifikationer

For at blive en del af teamet vægtes dine personlige kompetencer højt, derfor søger vi dig som er:

  • Omhyggelig og stiller krav til kvalitet
  • Stabil og systematisk
  • Udviser gode samarbejdsevner
  • Er selvstændig, ansvarsbevidst og engageret
  • Flexibel og trives med et højt arbejdstempo
  • Det er en forudsætning, at du behersker engelsk og kan følge engelske manualer for laboratoriearbejdet

Da vi vil stå for en grundig oplæring, er det ikke et krav, at du tidligere har arbejdet på et laboratorium. Dog forventes at du har viljen og evnen til at tilegne dig ny viden, og at du har en vis erfaring fra tidligere jobs, hvor PC og tal har været en del af arbejdsdagen.

Yderligere informationer

Vi tilbyder
Muligheden for at blive en del af en spændende, videnstung og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor du får nogle velkvalificerede sparringspartnere og kolleger. 

Arbejdssted
Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S, 8200 Skejby. 

Tiltrædelse
Snarest muligt 

Arbejdstiden
Der søges medarbejdere til dag- aften- og nathold samt week-end. Du må gerne i din ansøgning angive preferencer for arbejdstider. Der er tale om timelønsansættelse.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Trine Overby på +45 2686 4282.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Deadline er 12. oktober 2020.Vi indkalder løbende til samtale så tøv ikke med at sende os din ansøgning. 

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 48.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik