Deskundig Inventariseerder Asbest

 • Barendrecht, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-forma omzet van 4.2€ in 2018. Eurofins kent sterke groei ambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Eurofins heeft asbest laboratoria in Amsterdam, Barendrecht en Deurningen. Al meer dan 20 jaar heeft Eurofins ervaring met de analyse van asbestverdachte materialen. De laatste jaren heeft Eurofins een sterke groei gekend binnen de asbestanalyses en inventarisatie. 

Functieomschrijving

Ons team en haar activiteiten zijn aan het groeien, en groei biedt kansen. Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA) die ons team komt versterken Een zeer afwisselende functie waarin je op pad gaat om op locatie een asbestonderzoek uit te voeren. Als DIA check je gebouwen op de aanwezigheid van asbest. Je voert het onderzoek uit, neemt monsters en werkt op basis van jouw onderzoeksresultaten een rapport uit. Als DIA werk je voornamelijk vanuit huis en op de projectlocatie. Soms zullen je werkzaamheden plaatsvinden op ons kantoor in Barendrecht.

Functie-eisen

De competenties:

 • Je bezit minimaal een MBO niveau 4
 • Je hebt bij voorkeur een bouwkundige achtergrond
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je kan accuraat en zelfstandig werken
 • Je bent kwaliteitsgericht, stressbestendig, daadkrachtig en communicatief vaardig
 • Je werkt procedureel, volgens de veiligheidsrichtlijnen en gedetailleerd
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent in staat om volledig zelfstandig een onderzoeksrapport op te stellen met daarin jouw bevindingen verwoord en uitgetekend. Dit rapport gaat naar onze klanten
 • Ervaring als DIA is een vereiste

Aanvullende informatie

Ons aanbod:

Je komt terecht in een ervaren, uitdagende en innovatieve werkomgeving. Je deelt jouw ervaringen met je collega’s en werkt mee aan een veilige en gezonde werkomgeving. Om de onderzoeken op locatie te kunnen uitvoeren krijg je de beschikking over een bedrijfsauto, welke volledig uitgerust is met de benodigde materialen. Dit wordt gecombineerd met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een internationaal bedrijf.

Reageren? Graag!

Wij maken graag kennis met jou! Wij zien jouw CV en motivatie, t.a.v. Yannis Kramer, via onze sollicitatiepagina tegemoet.

Mocht je vragen hebben over deze functie, richt je dan tot [email protected]

Video's om te bekijken

Privacybeleid