Laborantpraktikant til mikrobiologisk laboratorium

 • 2600 Glostrup, Denmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Brænder du for arbejde med mikrobiologiske og pharmaceutiske analyser og er du klar til at blive en del af et dedikeret team? Så har vi den rette praktikplads for dig.

Jobbeskrivelse

Du kommer til at arbejde med mikrobiologiske og pharmaceutiske analyser. Her vil du komme til at gennemgå et spændende og udviklende praktikforløb, hvor du bliver en del af et team med dygtige kolleger og en virksomhed som er kendetegnet ved, at kvalitet og faglighed er i højsædet i kombination med sund forretningsdrift.

Laboratoriet i Glostrup udfører mikrobiologiske analyser af pharmaceutiske produkter for mange danske og en del udenlandske virksomheder. Vi udfører et stort antal forskellige analyser, så hos os er to dage sjældent ens. Analyserne omfatter klassiske mikrobiologiske dyrkningsmetoder efter Ph. Eur., USP og ISO-metoderne, Mikrobiologisk identifikation ved Microseq og Maldi-TOF, endotoxin-test, substratfremstilling, substratkontrol, hygiejnemonitorering, valideringer og meget mere. Vi arbejder i henhold til GMP og er godkendt til dette af flere forskellige myndigheder, herunder Sundhedsstyrelsen og FDA.

Forløber og afsluttes dit praktikforløb tilfredsstillende, kan der være mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer:

 • Du skal have fulgt grundforløbet på en Laborantskole eller Erhvervsakademi, for at kunne komme i betragtning som laborantpraktikant
 • Du har erfaring med IT, da IT indgår som en naturlig del af arbejdsopgaverne
 • Du taler og skriver dansk og engelsk


Personlige kompetencer

 • Du formår både at arbejde selvstændigt og ved samtidigt, hvad det vil sige at indgå i et team
 • Du er struktureret, systematisk og detaljeorienteret
 • Du har øje for kvalitet og er god til at tilegne dig ny viden
 • Du trives i et hektisk miljø og bevarer overblikket og det gode humør, også når det går stærkt
 • Du er omhyggelig og er glad for rutineprægede, så vel som afvekslende opgaver
 • Du er en god kollega og udviser fleksibilitet i dit job

Yderligere informationer

Arbejdstid
Du vil indgå i afdelingens arbejdsplan. Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet 06:00-18:00 mandag til fredag. Vi har fleks ordning, men der vil være dage, hvor du skal lukke laboratoriet. Tilsvarende vil der også være et begrænset antal årlige weekendvagter.

Arbejdssted: Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse: D. 1. september og under hensuntagen til din uddannelsesplan.

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer hurtigst muligt ved at klikke på ”jeg er interesseret”. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.  For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Department Manager Luciana Iucci på (+45) 72 18 72 10.

Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.eurofins.dk  Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 47.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik