Rådgivere inden for fødevarelovning til Consultancy Eurofins Steins Laboratorium A/S

 • 6600 Vejen, Denmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

I rådgivningsafdelingen hos Eurofins Steins Laboratorium A/S arbejder vi med faglig sparring, support og rådgivning til vores kunder, samt til egne laboratorier og salgsafdeling. Vores basisydelser er udarbejdelse og kontrol af fødevarers mærkning iht. lovgivningens krav, samt kontrol af, at fødevarernes indhold er i overensstemmelse med det deklarerede og den specifikke lovgivning. Derudover yder afdelingen assistance til fødevareindustrien indenfor kvalitetsstyring, egenkontrol, HACCP, analyseplaner, forebyggelse af fødevaresvindel og lignende områder, ligesom analysevalg og planlægning af holdbarhedsforsøg indgår som en del af afdelingens ydelser. Desuden rådgiver vi og udfører interne og eksterne audits af restauranter, levnedsmiddel-, foder- og kosmetikvirksomheder samt udbyder faglige og praktisk orienterede kurser indenfor fødevarerelaterede emner.

Jobbeskrivelse

Vi søger to nye kolleger til afdelingen. En seniorrådgiver med flere års erfaring inden for fagområdet samt en rådgiver der er nyuddannet eller har få års erfaring inden for ovenstående område.

Vi håndterer mange forskellige opgaver i afdelingen og alle ovenstående områder kan komme i spil. Det kan være løsning og udvikling af mærkningsopgaver, herunder at sikre korrekt og lovlig mærkning på fødevarer. Eller du vil kunne komme til at arbejde med risikovurderinger, audits, holdbarhedsforsøg samt andre ad hoc opgaver alt efter din erfaring og faglige profil. Du vil blive en del af et team på 8 personer, hvor der vil være stor mulighed for at videreudvikle og anvende dine faglige kompetencer.  

Vi tilbyder et fagligt spændende arbejdsmiljø med fokus på personlig og faglig udvikling. Du skal trives med et højt arbejdstempo og være forberedt på, at du ikke altid ved, hvad morgendagen byder af arbejdsopgaver. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer, seniorrådgiver

 • Du har en fødevarerelevant kandidatgrad
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med mærkning af fødevarer
 • Du har erfaring inden for fødevareproduktion, kvalitetssikring og/eller implementering af fødevarelovgivning
 • Erfaring med afholdelse af audits og risikovurderinger vil være en fordel
 • Du har kendskab til mikrobiologiske og kemiske analyser samt tolkning af resultater
 • Du behersker engelsk, dansk og gerne tysk i skrift og tale


Faglige kompetencer, rådgiver

 • Du har en fødevarerelevant kandidatgrad, professionsbachelorgrad eller teknolog-uddannelse
 • Du er nyuddannet eller har få års erfaring inden for et fødevarerelateret område
 • Det er en fordel hvis du har erfaring inden for fødevareproduktion, kvalitetssikring, mærkning af fødevarer eller afholdelse af audits
 • Du har interesse for forebyggelse af fødevaresvindel
 • Du har kendskab til mikrobiologiske og kemiske analyser samt tolkning af resultater
 • Du behersker engelsk, dansk og gerne tysk i skrift og tale

 
Personlige kompetencer – gældende for begge stillinger

 • Du har et godt overblik og kan overskue komplicerede problemstillinger
 • Du har gode samarbejdsevner og er fleksibel samt serviceorienteret
 • Du evner at arbejde systematisk, detaljeorienteret og effektivt
 • Du har en god forretningsmæssig forståelse
 • Du kan lide et dynamisk og højt arbejdstempo
 • Du er kvalitetsbevidst og evner at kommunikere fagligt kompetent med vores kunder og medarbejdere

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine ugentlige 37 timer placeres i tidsrummet 06:00 -18:00. Typisk 8.00-16.00 mandag til fredag.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen.

Ansættelsesstart
D. 1. august 2020 eller snarest herefter.

Ansøgning
Hvis du synes det lyder interessant og som den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde.

Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer senest d. 3. august 2020 ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.  Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Business Unit Manager Mette Toft på +45 21 34 92 36.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.  

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 47.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik