HR Generalist till Eurofins i Lidköping

  • Lidköping, Sweden
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Vill du utvecklas i din yrkesroll och arbeta brett inom HR området? Välkommen till Eurofins, vi erbjuder dig ett spännande jobb i en koncern med tillväxt och ständig förändring och en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i vårt tajta och kompetenta HR/LÖN-team.

Eurofins är en global ledare inom området “Testing for Life” med mer än 47.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.  Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på careers.eurofins.com/se/
 

Jobbeskrivning

Tillsammans med HR-chef och övriga fyra medarbetare på HR/löneavdelningen kommer du arbeta med stort som smått inom HR-området. Du kommer att agera stöd och bollplank till chefer i frågor så som rekrytering, employer branding, arbetsmiljö, utbildning, rehabilitering.

Kravspecifikation

Du som söker har en akademisk utbildning inom personal och organisation eller motsvarade. Du har erfarenhet av operativt HR-arbete såsom rekrytering, arbetstidsfrågor och arbetsmiljöfrågor.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad, konsultativ och ha ett tydligt kund- och affärsfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att skapa förtroende genom ditt engagerade arbete och din positiva inställning. Du är prestigelös samt självgående. Du bör även vara en god administratör och hanterar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.
 

Ytterligare information

Anställningen inleds med en provanställning med individuell lönesättning. Placeringsort är vårt huvudkontor i Lidköping men arbetet avser samtliga våra orter Lidköping, Linköping, Jönköping, Uppsala, Luleå och Kristianstad. Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad? Välkommen med din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökan 31 juli.

För frågor kontakta:
Hanna Ström, HR chef tel. 010-490 80 62

Integritetspolicy