Teknisk Projektleder med SCRUM-erfaring

 • 6600 Vejen, Denmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø – Vi arbejder for miljøet i Danmark og på globalt plan.
Eurofins´ miljølaboratorier er globalt set de største samlede kapaciteter og kompetencer på miljøområdet. I Danmark udgør vores laboratorier suverænt landets største samlede laboratorienetværk. Laboratoriet har en erklæret strategi om at være på forkanten med udvikling af nye metoder og ydelser til markedet.
Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Vi søger nu en teknisk projektleder som vil bidrage med sine kompetencer inden for projektledelse, koordinering og projektstyring så vi i fællesskab når i mål med vores projekter.

Søger du en stilling med høj grad af selvstændighed, ansvar og flere udfordringer med opgaver af høj kompleksitet, så har vi stillingen til dig.

Jobbeskrivelse

Som Teknisk projektleder vil det være din fornemste opgave at lede udvikling og implementering af proces- og systemløsninger i Eurofins Miljø A/S. Du kommer til at arbejde sammen med et team af 13 medarbejdere som til dagligt supporterer vores produktion og forretning med IT systemer. Her vil du få ansvaret for, at planlægge og eksekvere en række kritiske aktiviteter, som understøtter sikker og stabil drift.

Dine daglige opgaver vil bestå af:

 • Stakeholder Management; dvs. at sikre gode samarbejdsrelationer med relevante interessenter, herunder kunder, leverandører og styregrupper
 • Change- og Risk Management af udviklingsprojekterne
 • Aflevere projekter, der er klar til implementering og drift
 • Sikre fokus på værdibaseret strategiske og cost-benefit løsninger
 • Rapportere og kommunikere projekters status og løbende resultater
 • Motivere til effektiv opgaveløsning ved inddragelse og personligt engagement
 • Sikre at alle i og omkring projektet forstår og arbejder for at nå projektets mål

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer:

 • Vi arbejder agilt og bruger SCRUM som arbejds- og udviklingsmetode, derfor har du også erfaring med SCRUM
 • Du har mindst fem års erfaring med projektledelse og er klar til selvstændigt at drive projekter med høj kompleksitet
 • Du har hands-on proces- og udviklingserfaring
 • Du er eventuelt certificeret projektleder (IPMA, PMA Agile Projektledelse e.l.)
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

Personlige kompetencer

 • Du er relationsskabende og forstår at kommunikere med mange forskellige mennesker
 • Du er strategisk tænkende og løsningsorienteret
 • Du er god til at følge op på fremdrift i opgaver og finde alternative muligheder
 • Du er forretnings- og kundeorienteret
 • Du er dygtig til at omformulere problemstillinger til opgaver, der kan eksekveres
 • Du er selvstændig og initiativrig i udførelsen af dine opgaver
 • Du har et drive og kommer altid i mål med dine projekter og opgaver

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Vi tilbyder en stilling med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og en uformel omgangstone, hvor vi har fokus på effektivitet og god kundeservice. Derudover får du mulighed for at påvirke din egen hverdag og bliver en meget vigtig del af vores engagerede og dygtige team.

Arbejdssted
Dit primære arbejdssted vil være Ladelundvej 85, 6600 Vejen.

Ansættelsesstart
Snarest muligt. 

Ansøgning
Hvis du synes det lyder interessant og som den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde.

Send dit CV, ansøgning og uddannelsespapir m.m. senest d. 15. juni 2020 ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidater er fundet. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kenn Marcussen på mail [email protected]. Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 47.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik