Open sollicitatie - Bureau de Wit

  • Almere, Netherlands
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-forma omzet van 4.2€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Onze mensen bij Eurofins leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid. Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen. Eurofins investeert structureel in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis. 

Bureau de Wit is een onafhankelijke organisatie die bedrijven door heel Nederland controleert en adviseert over voedselveiligheid, luchtveiligheid en waterveiligheid. We zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne, legionella, luchtveiligheid en voedselveiligheid. Samen met onze klanten zorgen we voor een optimale hygiëne binnen bedrijven en we helpen onze klanten om duidelijke richtlijnen op te stellen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. In de horeca zijn we marktleider als het aankomt op voedselveiligheid, maar onze specialisten hebben ook jarenlange ervaring met inspecties bij onder andere:

  • Recreatiebedrijven
  • Productiebedrijven
  • Horeca en restaurants
  • Vastgoedontwikkelaars
  • Cateraars
  • Bedrijfsrestaurants
  • Detailhandel

Functieomschrijving

Zou je graag bij Bureau de Wit in Almere willen werken, maar is er op dit moment geen passende vacature vindbaar? Stuur ons dan een open sollicitatie! Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief via de sollicitatie button.

Aanvullende informatie

.

Privacybeleid