Turvallisuuden arvioija (EN ISA, YTM ISA, NoBo)

  • Tampere, Finland
  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee noin 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 19,3 milj. €.
Lue lisää meistä:https://www.eurofins.fi/expertservices

Työn kuvaus

Toimimme riippumattomana turvallisuuden arviointilaitoksena ja ilmoitetun laitoksen palveluita tarjoavana asiantuntijaorganisaationa rautateiden rakentamiseen ja kaluston käyttöönottoon liittyen. Riippumattoman turvallisuuden arviointilaitoksemme akkreditointimme kattaa yleisimmät eri teollisuuden alojen toiminnallisen turvallisuuden standardit. Rautateiden ilmoitettu laitoksemme tarkastaa kaikkia rautateiden osajärjestelmiä ja osatekijöitä.

Vahvistamme resurssejamme riippumattoman turvallisuuden arvioinnissa (ISA) sekä rautatiejärjestelmän yhteentoimivuuden arvioinneissa (NoBo). Haemme nyt turvallisuusarviointiin ja yhteentoimivuuden arviointiin henkilöä, jolla on työkokemusta rautatiealaan tai muuhun soveltuvaan tekniikan alaan liittyen. Hakijalla tulee olla edellytykset perehtyä riippumattomaksi turvallisuuden- ja yhteentoimivuuden arvioijaksi.

Riippumattoman turvallisuusarvioijan tehtävässä arvioidaan tuotteiden sekä järjestelmien toiminnallisen turvallisuuden vaatimustenmukaisuus (EN ISA) tai riskienhallinnan vaatimustenmukaisuus (YTM ISA). Ilmoitetun laitoksen arvioijan tehtävässä arvioidaan rautatiejärjestelmän osajärjestelmien ja osatekijöiden yhteentoimivuus (NoBo). Meillä pääset mukaan kiinnostaviin projekteihin järjestelmien ja tuotteiden vaatimustenmukaisuuden sekä riskienhallinnan arvioitien merkeissä. Pääosa työstä on tekniseen aineistoon perustuvaa arviointia, mutta työhön sisältyy myös arviointikäyntejä asiakkaalla ja projektikohteissa.

Pätevyydet

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa (esim. automaatio, kone tai sähkö) tai vastaavaa koulutusta ja kokemusta. Arvostamme laaja-alaista tekniikkatuntemusta, mutta erityisesti toivomme sinulla olevan kokemusta rautatietekniikasta esimerkiksi turvalaitetekniikan parista.

Tietämys eurooppalaisesta junakulun valvonnasta ERTMS/ETCS katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme alan standardien ja säädösten tuntemusta sekä kokemusta niiden soveltamisesta (esim. EN 5012X, IEC 61508, yhteentoimivuuden tekniset eritelmät (YTE) CCS/OHM YTE, YTM asetus (EU) 402/2013).

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen ja objektiiviseen arviointityöhön. Tehtävässä edellytetään hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englanninkielen taitoa. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ovat tehtävässä menestymisen kulmakiviä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän asiakasprojektien arvioinnin parissa. Tehtävässä pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Olemme kehittyvä organisaatio, jossa pääset itse halutessasi kehittämään toimintaa. Palkkauksemme on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa rautatiearviointitoiminnan päällikkö, Mika Riihimaa puh 040 555 3630.
Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.8.2020 mennessä.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 47 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2019 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 4,56 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.

Tietosuojakäytäntö