Analysekemiker til vores vitamin kompetencecenter

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

I 2019 genererede Eurofins en omsætning på 4,56 milliarder euro (proforma) fra 800 laboratorier i 45 lande og beskæftiger ca. 47.000 medarbejdere.

Eurofins Vitamin Testing A/S er Eurofins gruppens internationale vitamin og aminosyre kompetencecenter, som er beliggende i Trekantsområdet, nærmere bestemt Vejen. Vi beskæftiger mere end 110 højt kvalificerede og erfarne kemikere, ingeniører, laboranter og assistenter. Vi er specialiserede inden for analyser af en bred vifte af vitaminer og aminosyrer, som udføres for vores Eurofins partnere og deres kunder over hele verden.

Jobbeskrivelse

Vi vokser og har meget travlt i Eurofins Vitamin Testing, og vi har derfor brug for endnu en dygtig og dedikeret kemiker, der kan være med til at styrke vores eksisterende team. Vi søger en analysekemiker med viden og godt kendskab til aminosyrer og deres kemiske egenskaber samt en stor interesse og erfaring indenfor kromatografiske metoder til analyse af foder og fødevarer.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte fagligt ansvar for vores aminosyreanalyser, optimering og udvikling af metoder, kvalitetssikring, effektivisering og videreudvikling af laboratoriet. Vi tilbyder et spændende job, hvor du i høj grad vil blive udfordret, og hvor der vil være gode muligheder for at få indflydelse på den faglige udvikling af aminocentret.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige kemikere samt laboranter og laboratorieassistenter i laboratoriet, hvor der er fokus på høj faglighed. Du bliver en del af en dynamisk international virksomhed i vækst, der er et af verdens største laboratorier.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har et relevant kandidatniveau, f.eks. cand. scient. i kemi, med viden inden for analytisk kemi og analyser af levnedsmidler, foder, tilsætningsstoffer herunder aminosyrer med videre. Som internationalt kompetencecenter for vitamin- og aminosyreanalyser søger vi derfor en dygtig kemiker med erfaringer inden for kromatografiske analyser herunder aminosyreanalysator, HPLC samt LC/MS/MS.

Det er en fordel, at du har arbejdet med opsætning af nye metoder, metodeevaluering samt kontrolkort.

Vi forventer derudover, at du har kendskab til kvalitetssikring, gerne ISO 17025. Ligeledes er det en fordel, hvis du har et godt kendskab til IT-værktøjer især Excel.

Personlige kvalifikationer:

 • Du er resultatorienteret og brænder for analytisk kemi, trouble shooting og optimeringer
 • Du har kendskab til proteiner og aminosyrer, deres opbygning samt kemiske egenskaber
 • Du har et godt overblik og evner at arbejde systematisk og effektivt - også med mange bolde i luften og formår at afslutte dine opgaver til aftalt deadline
 • Du har gode samarbejdsevner og udviser fleksibilitet i hverdagen
 • Du kan lide et højt arbejdstempo og har samtidig sans for detaljer
 • Du er åben og ærlig og god til at dele viden
 • Du har et godt humør og masser af energi
 • Du har en god forretningsmæssig forståelse og formår at sætte kvalitet i højsædet
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Yderligere informationer

Ansættelsesstart
Den 1. maj 2020 eller snarest herefter.

Ansøgning
Hvis du synes det lyder interessant og den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde.

Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer senest d. 06. april 2020 ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Prod. BU Manager Henrik Muerköster på tlf.: +45 21 69 68 38.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Fortrolighedspolitik