PCR analyser – leder og specialist til serologisk laboratorium/ veterinærafdelingen

  • 6600 Vejen, Denmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

I 2019 genererede Eurofins en omsætning på 4,56 milliarder euro (proforma) fra 800 laboratorier i 50 lande og beskæftiger ca. 47.000 medarbejdere.

Mælkelaboratoriet, hvor der varetages analyser af råmælk fra danske mejerier og analyser på enkelte køer til registrering af deres ydeevne. Prøverne analyseres på teknisk avanceret udstyr, baseret på bl.a. FTIR og Flowcytometri, samt en styring der udelukkende er IT-baseret.

Jobbeskrivelse

Vi søger en ny kollega til rollen som leder i vores serologiske laboratorium, for teamet af laboranter og laboratorieassistenter, som varetager PCR analyser. En del af arbejdsdagen vil også være at varetage rollen som PCR specialist. Derfor er det vigtigt, at du både har den faglige baggrund der kræves i jobbet samtidig med en interesse og evne for at kunne lede en afdeling bestående af 8 laboranter og assistenter. I lederrollen, får du ansvaret for at sikre optimal planlægning og effektiv gennemførelse af den daglige produktion i henhold til opstillede kvalitetskrav, og med stor fokus på overholdelse af leveringstider. Samtidig er du metodeansvarlig for analyserne der udføres i afdelingen. Der vil være god sparring med dine kolleger i serologiafdelingen, der ligeledes har metodeansvar for udvalgte analyser.

Kvalifikationer

Som person er du inspirerende og tillidsvækkende og har gode kommunikative evner. Du har et godt overblik og arbejder systematisk og effektivt i et højt tempo og evner at gå ned i detaljen med opgaverne. Dit energiniveau er højt og du befinder dig bedst i et hektisk miljø med mange bolde i luften. Du går forrest når det drejer sig om at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på engagement, samarbejde og høj arbejdsglæde.

Du har en naturfaglig uddannelse, eksempelvis som molekylærbiolog, mikrobiolog eller lignende. Du kan være nyuddannet eller har måske nogle års relevant erfaring inden for dit felt. Vigtigst er, at du har evne og lyst til at udfylde ledelsesrollen, uanset om du er erfaren i rollen eller det er din første professionelle teamleder/leder rolle.

Du har flair for IT og gerne LIMS erfaring. Du taler og skriver dansk flydende. Du er selvstændig, initiativrig og engageret. Du arbejder effektivt, har et godt overblik og forstår at prioritere. Lige så vigtigt er det, at du tager ansvar, går forrest som det gode eksempel og befinder dig godt i lederrollen

Hvis du har de faglige kompetencer indenfor PCR analyser, og evne og interesse inden for ledelse, så håber vi at se en ansøgning fra dig.

Du kan enten have erfaring med ledelse i tidligere jobs, også fritids og studiejobs eller du kan være en mere erfaren leder, vigtigst af alt, så har du evnen og motivationen til at påtage dig en lederrolle, Vi tilpasser lederrollen til dine ledelsesmæssige erfaringer og hvis du er nyere i lederrollen, så bygger vi på i din udviklingsplan og dit ansvarsområde.

Der vil være gode karriemuligheder i Eurofins, både i afdelingen samt i andre afdelinger, hvis du på et senere tidspunkt kunne finde det interessant. Vi planlægger din karriere sammen med dig.

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Et fagligt spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder, i en virksomhed hvor et godt arbejdsklima er højt prioriteret.  Du får dygtige, velkvalificerede kollegaer og bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest

Ansøgning
Hvis du synes det lyder interessant og den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde ved at klikke på "Jeg er interesseret" og uploade CV, ansøgning, uddannelsesbeviser samt andre relevante dokumenter, senest d. 15. juni 2020.

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. 

Hvis du vil vide mere omkring stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Anne-Sofie Ladekjær-Mikkelsen på [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

Fortrolighedspolitik