Laborant/laboratorieassistent til natholdet i mikrobiologisk laboratorium i Vejen

  • 6600 Vejen, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

I 2019 genererede Eurofins en omsætning på 4,56 milliarder euro (proforma) fra 800 laboratorier i 50 lande og beskæftiger ca. 47.000 medarbejdere.

Eurofins Steins Laboratorium A/S i Vejen søger dygtige mikrobiologisk laboranter og laboratorieassistenter til natholdet i vores mikrobiologiske laboratorium. Her kan du se frem til at blive en del af en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed. Her får du personlig og faglig udvikling, hvor høj analysekvalitet går hånd i hånd med en hverdag i højt tempo.

Jobbeskrivelse

Du får din daglige gang i et dynamisk og fleksibelt team af laboranter og laboratorieassistenter i afdelingen, hvor vi er specialister i analyserer af foder og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre.

Har du erfaring med eller almindelig interesse for det mikrobiologiske felt og trives du i et miljø, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet. Vi søger 1-2 nye kollegaer, som enten er laborantuddannede eller har god erfaring fra produktionsmiljø, gerne som laboratorieassistent. Der vil være grundig oplæring i procedurer og metoder, så det er vigtigt, at du har gåpåmod og lyst til at lære nyt. Vi vægter arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold højt. Du skal derfor være en person, som både har lyst til at bidrage med høj faglighed og som samtidig, med en positiv indstilling, kan være en ny god kollega.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer·                     

  • Du er uddannet laborant eller har naturfaglig interesse og erfaring fra produktionsmiljø, gerne som laboratorieassistent
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med mikrobiologiske dyrkningsmetoder og vandanalysemetoder
  • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

  • Du er omhyggelig og stiller høje kvalitetskrav
  • Du arbejder systematisk, kvalitets- og ansvarsbevist og er glad for rutineprægede opgaver
  • Du er stabil og trives med et højt arbejdstempo
  • Du udviser drive, initiativ og engagement
  • Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling til tingene

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstider:
37 timer, som placeres mandag-fredag, med mødestart mellem kl. 18.00 og 20.45, afhængigt af analysetype.
Der er nattillæg til lønnen.

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt 

Yderligere informationer:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins mikrobiologiske laboratorium, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Lone Andresen på tlf.: +45 24 43 93 34.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Fortrolighedspolitik