Systemutvecklare till Eurofins Environment Testing Sweden AB, Lidköping

  • Lidköping, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Eurofins är en internationell laboratoriekoncern som erbjuder sina kunder ett unikt spektra av analystjänster i en mängd olika branscher. Vi är världsledande på analystjänster inom livsmedel, miljö, läkemedels- och kosmetika testning samt jordbruk. Eurofins är även en av världens självständiga marknadsledare inom särskild testning och laboratorietjänster inom genomics, utforskande läkemedel, forensik, CDMO, avancerad materialvetenskap och vid stöttning av kliniska tester. Vidare är vi en av de största globala tillväxtaktörerna med specialitet inom klinisk diagnostik.

2019 genererade Eurofins 4.56 miljarder Euro i omsättning med 800 laboratorier spritt över 47 länder och sysselsätter ungefär 47.000 personer.

Jobbeskrivning

Välkommen in i en roll där du får stora möjligheter att påverka utvecklingen av Eurofins system och till en arbetsmiljö där du får mycket frihet under ansvar!

I den här rollen, kommer du att vara involverad i utvecklingen av ett antal olika system och du arbetar i hela kedjan från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt du kommer att bli involverad i är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar.

Du ingår i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Scrum. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra kontor i Sverige och utomlands.

Kravspecifikation

För att lyckas i rollen tror vi att du har universitets- eller högskoleexamen inom området eller motsvarande kompetens. Du har ett stort intresse av IT och det är önskvärt med minst två års erfarenhet av systemutveckling.
Du har goda kunskaper inom:

  • ASP.NET MVC
  • ASP.NET Core
  • C# .NET
  • MS SQL server och stored procedures
  • Web services

Meriterande är kunskaper inom JavaScript-ramverk för front end så som Vue.js, Angular och liknande.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du är social och har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Ytterligare information

Varför Eurofins?
Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är vår mest värdefulla tillgång och en förutsättning för vår framgång. För dig innebär detta en möjlighet att få delta i spännande och utmanande projekt vilket ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt. Samtidigt får du möjlighet att arbeta i ett företag som befinner sig en mycket spännande och expansiv fas

Villkor
Anställningen är på heltid och gäller tillsvidare, provanställning om 6 månader kan bli aktuellt. Individuell lönesättning tillämpas. Placeringsort är Lidköping. Denna tjänst innebär även utveckling som kommer att supporta övriga länder i Norden. Resor kommer därför att ingå i tjänsten.

Kontakt och ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, intervjuer kommer att ske löpande med tillsättning snarast. Inkom därför med din ansökan redan idag, dock senast 2019-05-31.

För frågor kontakta:

Mattias Frick, IT Solutions Manager, tel. 0708-66 19 32
Jennifer Halling, HR Generalist, tel. 0766397243

Integritetspolicy