Kvalitets- & miljöansvarig till Eurofins Pegasuslab AB

  • Uppsala, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Testing for Life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag.

Eurofins är ett globalt företag med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service.

Vår verksamhet bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet tillsammans” samt ”professionalism och hållbarhet”. Läs mer på careers.eurofins.com/se/.

Jobbeskrivning

Brinner du för miljö- och kvalitetsfrågor och är duktig på att skapa engagemang?

Vill du jobba på en arbetsplats med god gemenskap där vi är stolta över vår höga kvalitet?

I rollen som KM-ansvarig ingår att ansvara för våra kvalitets- och miljöledingsystem samt samordna kvalitetsarbetet hos oss. Du planerar, utför och sammanställer internrevisioner och ansvarar för laboratoriets ackreditering och är vår kontaktperson mot SWEDAC och myndigheter. Du sitter med i ledningsgruppen och är ledningens representant för kvalitets-och miljöfrågor.

I arbetet ingår att lära ut, coacha, stödja och följa upp, så att verksamheten uppnår goda resultat och drivs på ett effektivt sätt. Du kommer att arbeta med ständiga förbättringar och vara projektledare för vissa förändrings- och förbättringsprojekt.

Du deltar även i Eurofins Environments KM-grupp där du tillsammans med KM-chefen Sverige tar fram övergripande rutiner och instruktioner. Tjänsten innebär en del resor då internrevisioner på andra laboratorier inom Eurofins ingår.

Kravspecifikation

För att lyckas i rollen krävs det att du har erfarenhet av kvalitets- & certifieringsarbete enligt ISO 17025, 9001 & 14001 samt att du har akademisk examen gärna med inriktning mot analytisk kemi. Har du dessutom några års erfarenhet av att jobba med valideringar på lab är det meriterande. Du är också en duktig kommunikatör med mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utbilda.

Rollen är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad. Skriv gärna i din ansökan vad du kan bidra med för att öka vår kompetens!

Välkommen med din ansökan till oss där våra tjänster dagligen ger ett positivt avtryck i den värld vi lever i. Det är vad vi kallar "Testing for Life" och gör att det känns lite extra bra att gå till jobbet varje dag.

Ytterligare information

Lön
Individuell lönesättning, månadslön.

Villkor
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kommer att tillämpas. Tillsättning snarast efter överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 1 mars 2020.

Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Annika Engström 010 - 490 82 53.

Varför Eurofins? Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är vår mest värdefulla tillgång och en förutsättning för vår framgång. För dig innebär detta en möjlighet att få delta i spännande och utmanande projekt vilket ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt. Samtidigt får du möjlighet att arbeta i ett företag som befinner sig en mycket spännande och expansiv fas. Läs gärna mer om oss på www.eurofins.se.

Integritetspolicy