Kemisti Kuopioon

  • Kuopio, Suomi
  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Eurofins Labtium Oy on kansainvälisen Eurofins Scientific -konsernin suomalainen tytäryhtiö. Olemme osa Environment Testing Finland -divisioonaa, joka on Suomen johtava ympäristö-, teollisuus- ja kaivoslaboratoriotoimija. Palveluksessamme työskentelee jo yli 400 laboratorio- ja ympäristöalan ammattilaista ympäri Suomen. Kannustamme henkilöstöämme kehittymään ja kouluttautumaan työssään ja mahdollistamme uralla etenemiseen. Tarjoamme myös kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Työn kuvaus

Haemme Eurofins Labtium Oy:n Kuopion laboratorioon kemistiä asiantuntijaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä laboratorion päivittäistä toimintaa.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat 

  • Epäorgaaniseen geoanalytiikkaan liittyvät asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtävät
  • Analyysityön ohjaaminen ja tulosten raportointi
  • Analytiikan ongelmanratkaisu ja menetelmäkehitys
  • Palvelujen myynti- ja markkinointitehtävät

Pätevyydet

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa kemian alalta, hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä sekä positiivista otetta myös haastavissa kiiretilanteissa.  Asioit luontevasti myös englannin kielellä.

Eduksi katsomme kokemuksesi käytännön laboratoriotyöstä ja epäorgaanisesta geoanalytiikasta sekä eri laitetekniikoiden (esim. ICP-MS-tekniikan) käytöstä. Lisäksi arvostamme monipuolisia IT-taitoja.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Lea Hämäläinen (p. 040 720 2231 tai [email protected]). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.2.2020 mennessä

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa.

Eurofins  toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa.  Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Tietosuojakäytäntö