Engagerad Lönespecialist till Eurofins huvudkontor!

  • Lidköping, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Testing for Life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag.

Eurofins är ett globalt företag med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service.

Vår verksamhet bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet tillsammans” samt ”professionalism och hållbarhet”. Läs mer på careers.eurofins.com/se/.

Jobbeskrivning

Söker du en ny möjlighet till utveckling och drivs av att arbeta med lönefrågor? Välkommen till Eurofins! Du kommer att ingå i ett team med en löneadministratör och fyra HR kollegor samt arbeta nära vår finansavdelning.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innebära:

  • Löner för cirka 580 medarbetare
  • Statistik, utdatarapportering
  • Rapportering till myndigheter Pension- och försäkringsadministration
  • Support till chefer och anställda
  • Efterrapportering såsom bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för skattedeklarationer samt avstämning av lönerelaterade konton
  • Övrig löne- och HR relaterad administration

Kravspecifikation

Vi söker dig som har utbildning inom löneadministration, ekonomi eller annan administrativ inriktning samt gedigen erfarenhet av lönefrågor. För att lyckas i rollen, tror vi att du arbetat i liknande befattning 3-5 år.

Som person är du noggrann och strukturerad samt uppmärksam på detaljer. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du gillar att ha många kontaktytor och är en prestigelös och positiv person som bidrar med energi till dina kollegor. Du trivs i en organisation med högt tempo och där utveckling och förändring är en naturlig del av vardagen.

För att lyckas i rollen behöver du också ha mycket god IT-vana/systemkunskap och du talar och skriver obehindrat på svenska. Meriterande om du tidigare arbetat i lönesystemet Flex Lön och HR systemet Flex HRM.

Ytterligare information

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en koncern med tillväxt och ständig förändring. Möjlighet att utvecklas brett inom LÖN/HR-området tillsammans i vårt tajta, kompetenta team. Anställningen är tillsvidare och vi tillämpar provanställning initialt. Placeringsort är vårt huvudkontor i Lidköping. 

Välkommen med din ansökan senast 24 februari. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din intresseanmälan omgående. 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jennifer Halling, HR Generalist, 0766397243

Villkor
Vi kommer göra urval och hålla intervjuer löpande, varför vi uppmanar dig att genast söka om du är intresserad! Sista ansökningsdag är dock 2020-02-24

För frågor är du välkommen att kontakta:
Jennifer Halling, HR-generalist, [email protected]

Integritetspolicy