Sommarjobba hos Eurofins i Lidköping!

  • Lidköping, Sverige
  • Deltid

Företagsbeskrivning

Testing for Life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag.

Eurofins är ett globalt företag med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service.

Vår verksamhet bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet tillsammans” samt ”professionalism och hållbarhet”. Läs mer på careers.eurofins.com/se/.

Jobbeskrivning

Nu söker vi semestervikarier till våra verksamheter i Lidköping! 

Som sommarvikarie hos oss får du arbeta med diverse laboratorieuppgifter, som till exempel upparbetning, provberedning och enklare analyser.

Vår laborativa verksamhet stöttas upp av en del andra funktioner som bl.a. vaktmästeri, varför vi också söker personer som kan vara intresserade av att arbeta i dessa funktioner!

Kravspecifikation

  • Du som söker ska ha fyllt 18 år. 
  • Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom naturvetenskap eller teknik eller motsvarande.
Som person är du noggrann, du har ett högt engagemang för dina arbetsuppgifter och tycker om att arbeta strukturerat och effektivt.

Ytterligare information

Teamet är viktigt för oss varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss behöver du vara ödmjuk, inte rädas utmaningar, ha god social förmåga och trivas med lagarbete.

Villkor
Visstidsanställning med timlön.
Vi kommer göra urval och hålla intervjuer löpande, varför vi uppmanar dig att genast söka om du är intresserad! Sista ansökningsdag är dock 2020-04-30.

För frågor är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR-generalist, [email protected]
Jennifer Halling, HR-generalist, [email protected]

Videor att titta på

Integritetspolicy