Turvaohjaamotestien ja muiden lujuustestien vastuuhenkilö

  • 03400 Vihti, Suomi
  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Työn kuvaus

Työtehtävä sisältää turvaohjaamotestien ja muiden rakenteiden lujuuteen liittyvää testausta ja organisointia, sekä testauksen vastuuhenkilönä toimimisen. Työ koostuu asiakaskontaktien hoitamisesta, aikataulujen ja työjärjestyksen laatimisesta ja seurannasta, sekä itse testien valmistelusta, suorittamisesta ja raportoinnista. Lujuustestien valmistelussa ja suorittamisessa toimitaan työparina testaajien kanssa.

Pätevyydet

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknikon tai AMK-insinöörin tutkintoa kone- tai autoalalta, tai vahvaa kokemusta koneiden testaus- ja mittausjärjestelyistä. Englannin kielen taito ja hyvät ryhmätyötaidot ovat myös välttämättömiä. Ajoneuvojen ja työkoneiden yleistuntemus sekä mittaustekniikan osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi, samoin sosiaalisuus ja myyntihenkisyys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän koneisiin ja ajoneuvoihin liittyvien asiakastoimeksiantojen parissa, sekä mahdollisuuden laajentaa asiantuntemustasi eri suureiden mittaamisessa. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa työnkuvaa on mahdollista laajentaa muihin ajoneuvoihin ja työkoneisiin liittyviin testaus- ja asiantuntijatehtäviin.

Eurofins Expert Servicesin Vihdin toimipiste on ainoa suomalainen turvaohjaamojen lujuustestejä tarjoava akkreditoitu testauslaitos. Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat metsäkone-, kaivoskone- ja maataloustraktorien valmistajat. Teemme toimeksiantoja kasvavassa määrin myös ulkomaisille valmistajille. Lue lisää https://www.eurofins.fi/expertservices/palvelut/testaus-ja-tarkastus/liikennevaelineet-ja-koneet/ohjaamoiden-lujuuskokeet/

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Markku Hentinen, puh. 040 552 6212, [email protected]

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa 19.1.2020 mennessä.

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa.

Eurofins  toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa.  Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Tietosuojakäytäntö