Applikationssupporter med kundefokus søges til OneIT

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe, der tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter samt agro-science CRO services. Eurofins er globalt markedsledende og tilbyder specifikke analyser og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO og avanceret materialevidenskab samt yder support i forbindelse med kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostik.

I 2018 genererede Eurofins en omsætning på 4,2 milliarder euro (proforma) fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere.


Eurofins Food-Feed A/S
Eurofins Food-Feed består i dag af tre selskaber, Milk Testing, Eurofins Steins og Vitamin Centret, som samlet analyserer alt fra jord til bord knyttet til fødevarer. Alle 3 selskaber er interne kunder til OneIT.

I OneIT er vores formål at supportere og levere de IT services, som sikrer, at vores forretning kan levere til vores fælles slutkunder.

OneIT er en støtte funktion, der agerer systemintegrator for forretningen. Vi udvikler selv og kobler software fra Eurofins gruppen til løsninger til vores forretning. Vi ønsker at styrke OneIT yderligere og derfor søger vi dig, som vil bidrage med sit gåpåmod og evne til at navigere i en omskiftelig hverdag.

Jobbeskrivelse

Til vores support team i Vejen søger vi en applikationssupporter, som systematisk, målrettet og med servicemind, kan levere effektiv kundesupport i fælleskab med resten af vores dygtige og dedikerede kolleger i OneIT-teamet.

Opgaver du vil arbejde med:

 • Fejlsøgning, løsning og rapportering af Incidents og service forespørgelser,
 • Kommunikere med kunder via mail, telefon og ansigt til ansigt. Derudover kommunikere og koordinere på tværs af eget samt diverse centrale Eurofins teams på både dansk og engelsk.
 • Deltage i Implementering og opdatering af nye og eksisterende services/applikationer.
 • Drift- og statusrapportering
 • Support af løsningerne, herunder bistå super users og øvrige team kollegaer 

Efter en grundig oplæring vil du komme til at agere som ekspert inden for anvendelse af 1-2 systemer, og udvise applikationsforståelse inden for øvrige centrale systemer.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer
Du kan komme med en IT-mæssig baggrund eller måske som kemiker, mikrobiolog eller anden uddannelse gerne med indsigt i laboratorieverden. Det vigtigste er, at du brænder for at hjælpe dine kolleger/kunder med hverdagens IT-udfordringer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ITIL-frameworket, samt kender til en eller flere af følgende teknologier

 • Microsoft Visual Studio (C#, .net, VB6)
 • MS SQL
 • Crystal Reports
 • Microsoft SSRS og/eller PowerBI


Personlige kompetencer
Du har kundefokus, evner at sætte dig ind i kunders problemstillinger og udviser struktur i din opgaveudførelse.

Derudover ser vi gerne hvis du

 • Har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne.
 • Kan bevare overblik, fokus og de høje kvalitetskrav, selv når det skal gå stærkt.
 • Kan arbejde selvstændigt, men samtidigt er en teamplayer, som bliver motiveret af at nå fælles mål.
 • Mestrer dansk og engelsk i både tale og skrift.

Yderligere informationer

Vi tilbyder
Et spændende job, hvor du kommer til at fungere som problemknuser. Du vil opleve, at du får kontakt med mange led af organisationen, både nationalt og internationalt. Derfor vil store dele af dagligdagen foregå på engelsk såvel som dansk. Desuden vil du blive en del af en organisation under konstant udvikling og forandring. I dagligdagen bliver du en del af et team, hvor sparring vægtes højt, der er godt humør og et stærkt sammenhold.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen. Der kan forekomme rejsedage.

Tiltrædelse
Snarrest muligt

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Food-Feed A/S er du velkommen til at kontakte OneIT Director Preben Carls på tlf. +45 24 82 90 02

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ansætter så snart, vi har fundet den rigtige. Vi vil derfor anbefale, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Fortrolighedspolitik