Selvstændig og kvalitetsorienteret prøveudtager til udtagning af drikkevandsprøver

 • 4100 Ringsted, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe, der tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter samt agro-science CRO services. Eurofins er globalt markedsledende og tilbyder specifikke analyser og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO og avanceret materialevidenskab samt yder support i forbindelse med kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostik.

I 2018 genererede Eurofins en omsætning på 4,2 milliarder euro (proforma) fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere.

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed, hvor du vil være ansvarlig for kvalitetsorienteret udtagning af drikkevandsprøver i området omkring Ringsted? Så er denne stilling måske noget for dig.

Jobbeskrivelse

Du vil blive tilknyttet vores depot i Ringsted, hvor din dag starter og slutter. Arbejdet omfatter hovedsageligt udtagning af prøver på drikkevand, bassinvand og tandlægeunits. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr. Det er derfor yderst vigtigt for os, at du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for at sætte dig ind i kvalitetsdokumenter og følger dem.

Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen, og kommunikeres ud online via udstyr i bilen, som også benyttes til registrering af feltdata. Det er vigtigt, at man trives med forandringer i planer, er god til at bevare roen i travle perioder samt kan udvise fleksibilitet ift. arbejdstid, hvis vi får hasteprøver eller lignende.

Jobbet er meget selvstændigt i og med man alene kører rundt fra site til site og udtager prøver, hvorfor det er essentielt, at man trives med dette. Dog vil man have en del kundekontakt, hvorfor vi vægter, at man som person er serviceorienteret og professionel.  Man vil også have kollegaer som er tilknyttet depotet samt sparre med logistikgruppen og teamlederen.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du er udannet laborant, miljøteknolog eller miljøtekniker, men andre miljørelaterede uddannelser på samme uddannelsesniveau kan også komme på tale. Det betyder ikke så meget, om du er nyuddannet eller har et par års erfaring.
 • Du er miljø- og kvalitetsbevidst
 • Du er indstillet på at yde vores kunder en fantastisk service
 • Hvis du har teknisk snilde, vil det være en fordel
 • Du kan tale og skrive dansk og har et IT kendskab på brugerniveau
 • Hvis du har erfaring indenfor prøveudtagning af drikkevand, vil det være en fordel

Personlige kvalifikationer

 • Du er fleksibel og indstillet på, at der kan komme ændringer i forhold til den planlagte arbejdsdag og arbejdstid.
 • Du er vant til at færdes i bil, også i Storkøbenhavn, og har kørekort B
 • Du er i god fysisk form, da prøvetagninger kan foregå på udfordrende lokaliteter
 • Du trives i et selvstændig job og behøver ikke nødvendigvis at møde dine kollegaer på daglig basis
 • Derudover er det en fordel, at du bor i nærheden af Ringsted

Yderligere informationer

Arbejdstider
Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres normalt på hverdage i tidsrummet kl. 06.00 til 18.00. Der kan forekomme lange arbejdsdage, hvis der er hasteprøver. Der kan ligeledes forekomme arbejde i nogle weekender.

Arbejdssted
Geografisk skal vores nye prøveudtager køre i store dele af Sjælland, dog vil det hovedsagelig dreje sig om Syd- og Vestsjælland og Storkøbenhavn. Arbejdsdagen starter og slutter på vores depot i Ringsted, hvor bilen også er parkeret.

Tiltrædelse
Den 1. februar eller ifølge aftale.

Ansøgning
Hvis du synes det lyder interessant og den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde.

Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer senest d. 15. januar 2020 ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.  Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teamleder Marie Damgaard Kaadt på telefon: 26 86 41 82 i hverdagene i tidsrummet kl. 8-16.  

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Fortrolighedspolitik