MLO/HLO Stagiair(e)

 • Barneveld, Nederland
 • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-forma omzet van 4.2€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

Functieomschrijving

Eurofins Analytico in Barneveld is op zoek naar een of meerdere MLO/HLO Student(en) die minimaal 3 maanden met plezier en inzet bij ons bedrijf stage wil lopen.

Binnen een enthousiast team voer je diverse werkzaamheden uit op het gebied van chemische analyse. Je werkt volgens RvA -geaccrediteerde voorschriften en werkt aan voortdurende verbetering van de werkzaamheden en bent betrokken bij de implementatie van nieuwe technieken.

 • MLO 3 studenten kunnen worden ingezet bij de voorbewerking of de eenvoudige analyses bij fysisch of afvalwater.
 • MLO 4/HLO  studenten kunnen eventueel ook worden ingezet bij analyse zoals ICP-MS, GC-MS of GC-FID nadat ze eerst de voorbewerking hebben geleerd.
 • Voor eindejaarsstudenten behoort het uitvoeren van een project in het kader van het afstuderen ook tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

 • MLO niveau 3 of 4 of HLO niveau;
 • Een kritische instelling ten opzichte van het eigen werk;
 • Nauwkeurigheid en accuratesse;
 • Een flexibele instelling;
 • Oog voor kwaliteit;
 • Een collegiale werkhouding.

Aanvullende informatie

Interesse gewekt?
Meer informatie over een stageplaats kun je inwinnen bij de afdeling HR via 0342 – 426 369/367.

Kom jij als stagaire ons team versterken?
Je ontvangt van ons een stagevergoeding. Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer? Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet via de sollicitatiebutton.

Privacybeleid