MIKROBIOLOGI, Elintarvike- ja rehuanalytiikka (opintovapaan sijaisuus n. 6 kk)

  • 21200 Raisio, Suomi
  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa.

Eurofins  toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa.  Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Eurofins on toimialansa merkittävin toimija ja markkinajohtaja myös Suomessa. Suomen yhtiöidemme toiminta käsittää 32 testaus-laboratoriota, 9 tarkastuslaitosta, 3 kalibrointilaboratoriota sekä tuote- ja järjestelmäsertifiointilaitokset, ja näiden lisäksi parikymmentä asiakaspalvelupistettä kattavasti kautta maan – Helsingistä Sodankylään. Kaikki toimintamme on oleellisilta osin akkreditoitu kansallisen akkreditointielimen, FINASin toimesta (EN ISO/IEC 17020 / EN ISO/IEC 17021 / EN ISO/IEC 17025 / EN ISO/IEC 17065). Yhteensä meitä Eurofinsilaisia on Suomessa tällä hetkellä noin 700. Lisätietoa yrityksestämme ja akkreditoinneista löytyy verkkosivulta www.eurofins.fi.

Eurofins Scientific Finland Oy on Eurofins Scientific -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka keskittyy liiketoiminnassaan elintarvike- ja rehuanalytiikkaan. Haemme nyt vahvistusta Raisiossa sijaitsevaan mikrobiologian laboratorioyksikköömme mikrobiologin opintovapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen n. 6 kk ajaksi.

Työn kuvaus

Tehtävässäsi toimit Raisiossa sijaitsevan akkreditoidun mikrobiologian laboratorioyksikkömme mikrobiologisena asiantuntijana. Osallistut itsekin tarvittaessa laboratorion päivittäisiin työtehtäviin ja  huolehdit osaltasi asiakaspalvelumme sekä tilaustoimitusprosessin sujuvuudesta ja tuet siten muun ammattitaitoisen laboratoriohenkilöstömme työskentelyä ensiluokkaisen analyysipalvelun varmistamiseksi. Olet kiinnostunut toiminnan jatkuvasta parantamisesta niin laadun, työskentelymenetelmien kuin tuottavuudenkin osalta.

Pätevyydet

Toimintatavaltasi olet oma-aloitteinen ja ahkera, ennakkoluuloton, koordinointikykyinen ja kehityshaluinen. Saat luontaisesti asiat sujumaan hyvässä yhteistyössä muiden ihmisten kanssa, sekä suomeksi että englanniksi. Olet jo hankkinut kokemusta mikrobiologian laboratoriossa työskentelemisestä ja tottunut hyödyntämään työssäsi laatu- ja laboratoriotietojärjestelmiä. Korkeakoulututkinto (elintarvike-)mikrobiologiasta tai muu vastaava koulutus on edellytys työssä onnistumiseksi.

Työssäsi onnistumista ovat tukemassa ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen Eurofinsin henkilöstö, FINAS:n akkreditoimat edistykselliset laboratorioyksiköt, toimialan laajin ja kilpailukykyisin erikoisanalytiikan valikoima sekä Eurofins-laboratorioiden muodostama vahva, kansainvälinen verkosto. Työpaikkasi sijaitsee Raisiossa ja toivomme sinun aloittavan tammikuun 2020 kuluessa. Tehtävän palkkaus määräytyy noudattamamme Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.

 

Lisätiedot

Lisätiedusteluihin vastaa laboratoriopäällikkö Oona Mattila-Tiainen, puh. 044 781 9020, ma 30.12.2019 klo 13 –15. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

 

Tietosuojakäytäntö