Lab Medewerker

  • 7561 Deurningen, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-forma omzet van 4.2€ in 2018. Eurofins kent sterke groei ambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Eurofins heeft asbest laboratoria in Amsterdam, Barendrecht en Deurningen. Al meer dan 20 jaar heeft Eurofins ervaring met de analyse van asbestverdachte materialen. De laatste jaren heeft Eurofins een sterke groei gekend binnen de asbestanalyses en inventarisatie. 

Functieomschrijving

Vanwege uitbreiding van het team, zoeken wij voor ons asbestlaboratorium in Deurningen een:

Labmedewerker 
(fulltime) 

De functie
•    Voorbehandeling (drogen en zeven) van binnengekomen asbest verdachte monsters volgens voorschrift, waarbij gewerkt moet worden met persoonlijke beschermingsmiddelen;
•    Voorkomende ondersteunende werkzaamheden

Functie-eisen

De eisen
•    Nauwkeurig kunnen werken;
•    Flexibel inzetbaar (bereid tot werken in diensten);
•    Hands-on mentaliteit;
•    Kunnen werken in veiligheidspak en masker;
•    Ervaring voor deze werkzaamheden is niet nodig.

Aanvullende informatie

Wij bieden
Een zelfstandige functie in een informele werkomgeving. Tevens kun je rekenen op een uitstekende werksfeer en een passend salaris met prima arbeidsvoorwaarden.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met 
Ellen Kingma (Hoofd Laboratorium) tel. 074-2455041.

Geïnteresseerd?
We ontvangen graag je schriftelijke reactie t.a.v. Marion Evers
 

Video's om te bekijken

Privacybeleid